Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nők mi okból végeznek...

A nők mi okból végeznek bicepsz gyakorlatokat?

Figyelt kérdés
Nem mintha ellenezném, vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok, hogy sokszor - egyébként elég vékony - nők miért edzenek bicepszre pl?

2020. jún. 23. 03:10
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy zsugor ásványvizet meg a bringát akkor is meg tudtam emelni, amikor vasággyal voltam 60 kiló. A macskaalmot is haza tudtam vinni. A 21. századi mindennapi élethez nincs szükség hatalmas bicepszre/lábra/mellre egy hétköznapi embernek (nyilván vannak kivételes esetek, de az a kisebbség). A legtöbb ember azért edz, hogy jól nézzen ki, amivel egyébként semmi baj nincs, csak ne áltassuk már magunkat azzal, hogy azért járunk hetente 3x konditerembe, hogy meg tudjuk emelni az ásványvizet 😄
2020. jún. 24. 14:59
 22/26 anonim ***** válasza:

Én nem áltatom magam,tényleg könnyebb a macskalom egy ideje ,és nem szakad le a karom ha emelgetnem kell.

Biztos jobban néz ki a karom,mint régebben ,én nagy változást nem látok, annyi,hogy feszesebb lett,nem folyik szét .

De hozhatom példának a hátam isszebb lett a tartásom,ami persze tök jó,de funkcionálisan jobban működik ,nem fáj a derekam és a lapockám között.

Hatalmas bicepszről meg lábakról senki nem beszélt ,de az is erős túlzás,hogy dísznek vannak a nőknek bicepszei :D

2020. jún. 24. 15:04
 23/26 anonim ***** válasza:
21. Kevesebb erőfeszítéssel tudod mindezt elvégezni, és nem csak panellakók léteznek, akiknek kertesházuk van ott mindig van munka, tavaszi/nyári időszakban heti rendszerességgel veszem hasznát a "feleslegesen nagy" bicepszeimnek
2020. jún. 24. 15:05
 24/26 anonim ***** válasza:
23: nem tudom, akit én láttam, a mezőgazdasági munkások mind ilyen egy szál bél gyerek, vagy 50+ nénike. Ebből én arra következtetek, hogy a mezőgazdasági/ház körüli munkához sem kell hatalmas izomzat (inkább állóképesség). Legalább is kigyúrt mezőgazdasági munkást én még nem láttam. Biztos van, de nem ez a jellemző.
2020. jún. 24. 15:40
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

24. Nem értem ez miféle logika. Azért nincs nagy izomzatuk, mert a mezőgazdasági munkától nem lesz nagy izomzat, de ezzel tisztában vagy, ha a testépítés kategóriában vagy, viszont ha nagyobb az izomzatod akkor könnyebben elvégzed a fizikai munkát.

Ismerősöm kőműves, mióta kondizik kevésbé fárad el nap végén, egyszerűen nem terheli le annyira fizikálisan, mint előtte,de ez logikus is, vagyis annak kéne lenni.

2020. jún. 24. 17:48
 26/26 anonim ***** válasza:
Teniszhez meg golfhoz is biztos jól jön, meg amikor letérdel a kormányszervó, akkor szükséges is lehet.
2020. jún. 25. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!