A nők mi okból végeznek bicepsz gyakorlatokat?
Én nem áltatom magam,tényleg könnyebb a macskalom egy ideje ,és nem szakad le a karom ha emelgetnem kell.
Biztos jobban néz ki a karom,mint régebben ,én nagy változást nem látok, annyi,hogy feszesebb lett,nem folyik szét .
De hozhatom példának a hátam isszebb lett a tartásom,ami persze tök jó,de funkcionálisan jobban működik ,nem fáj a derekam és a lapockám között.
Hatalmas bicepszről meg lábakról senki nem beszélt ,de az is erős túlzás,hogy dísznek vannak a nőknek bicepszei :D
24. Nem értem ez miféle logika. Azért nincs nagy izomzatuk, mert a mezőgazdasági munkától nem lesz nagy izomzat, de ezzel tisztában vagy, ha a testépítés kategóriában vagy, viszont ha nagyobb az izomzatod akkor könnyebben elvégzed a fizikai munkát.
Ismerősöm kőműves, mióta kondizik kevésbé fárad el nap végén, egyszerűen nem terheli le annyira fizikálisan, mint előtte,de ez logikus is, vagyis annak kéne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!