Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nők mi okból végeznek...

A nők mi okból végeznek bicepsz gyakorlatokat?

Figyelt kérdés
Nem mintha ellenezném, vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok, hogy sokszor - egyébként elég vékony - nők miért edzenek bicepszre pl?

2020. jún. 23. 03:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
91%
Miért kellene kihagyniuk a bicepszet?
2020. jún. 23. 03:24
 2/26 A kérdező kommentje:
Javíts ki ha tévednék, de tudtommal a legtöbb nő alakot formálni vagy fogyni jár a terembe, nem pedig izmosodni. Bicepszre meg - gondoltam én - az gyúr, aki szeretné növelné a bicepszét.
2020. jún. 23. 03:52
 3/26 A kérdező kommentje:
*aki növelné
2020. jún. 23. 03:54
 4/26 anonim válasza:
100%
Nokedli szaggatásra
2020. jún. 23. 04:03
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Én például azért edzek bicepszre, hogy feszes legyen a bőr ott is, és ne legyen integető háj a karomon 😀
2020. jún. 23. 05:50
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Kimondtad kedves kerdezo: alakformalas celjabol edz bicepszre. Nem akarja, h ugy nezzen ki a karja mint egy bot.
2020. jún. 23. 06:00
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb alakformálás az izomfejlesztés. Feszes izmon áll szép feszesen a bőr. Ahogy az utolsó írja: nincs "integető" izom. De ez igaz a többi testrészre is. A hájon úgy áll a bőr, mint egy tömött zokni. Plöttyedt. Lötyög. A feszes izom tartja szépen a bőrt is. Ehhez még az sem kelk, hogy nagy, látható izmaid legyenek. Most kezdted a testépítést?
2020. jún. 23. 06:03
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem a kerdest. Rengeteg no szeretne izmosodni. Ha csak siman vekonyak akarnanak lenni, arra eleg lenne kb a koplalas is, vagy legalabbis a keves eves. En vilageletemben skinnyfat voltam, mert nem edzettem, de nem vagyok nagy etvagyu, de legalabb inkabb ebedeltem egy tabla csokit, mint valami normalis etelt... Igy ruhaban jol neztem ki, de ruha nelkul mindenhol plottyedt voltam😂

Nem kell bodybuilderre edzened magad, de egy izmos test altalaban szebb, mint egy siman csak vekony.

2020. jún. 23. 06:42
 9/26 anonim válasza:
100%
Hogy fel tudjam emelni a taskam vazeg
2020. jún. 23. 06:54
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Hormonkezelés nélkül elég kedves alakú bír lenni a női izomzat, biztos láttad már, csak nemigen figyelted meg, gondolom mert leállt a nézésed tüdőmagasságban.
2020. jún. 23. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!