A nők mi okból végeznek bicepsz gyakorlatokat?
13. Nem létezik egyetemes definíció az alakformálásra (ebben az értelemben).
A nők többsége így definiálja, ahogy a kérdező. "Javíts ki ha tévednék, de tudtommal a legtöbb nő alakot formálni vagy fogyni jár a terembe, nem pedig izmosodni."
Vagyis alakformálás valóban nem létezik, izmosodás létezik és alacsony testzsír százalék, attól hogy egyesek alakformálás címszóval látják ezt el, még nem lesz a jelentése, mivel a többség tudatában nem ez él, mivel pedig tudományos berkekben ez nem fogalom, hogy alakformálás, így hivatalos definíció sincs rá.
Ugyanazért, amiért a férfiak: hogy jól nézzenek ki.
Valljuk be az edzőterembe járó férfiak nagy része sem használja sok mindenre a bicepszét az irodában vagy otthon telefonnyomkodás közben. Mégis edzenek.
"Valljuk be az edzőterembe járó férfiak nagy része sem használja sok mindenre a bicepszét az irodában vagy otthon telefonnyomkodás közben. Mégis edzenek."
Ez igaz. Nekem az edzőm is azt mondja, az csak dísz.
Azért,hogy feszes legyen mindenhol,és ne lötyögjön.És az arányosság sem elhanyagolható szempont.
Az edződet meg cseréld le.
Ilyen baromságokat hogy mondhat.
A bicepsz dísz?
Akkor a mellizom is dísz,semmire se használod,a lábizom is dísz,mert minek akkora lábak,az nélkül is tudsz járni,meg futni.És a vádli is,mert edig is elég volt az a két kis széklábvastagságú lábszár..stb.
Edzeni is minek
A bicepsz hogy lenne már dísz? Az emberen az izmok funkciókat látnak el,mindegyik .
Azért kell mindenhová edzeni ( természetesen senki nem tart pisztolyt a fejedhez,de élettani és ezstétikai szempontból is így ideális) ,hogy ne legyél aránytalan. Tudom ,hogy most az a divat,hogy a nők csak egy nagy seggből állnak,mellé pálcika karokkal meg a lábakkal,de attól még ez nem ideális.
Ráadásul a nők is használják a bicepszüket,mint minden ember, engem nőként is zavar ,ha nem bírok hazacipelni egy nyamvadt macskaalmot vagy egy zsugor ásványvizet .
"Edzeni is minek"
"Ha azon agyalnál, mire kell, nem azon, hogy nem is kell"
Gyerekek, hogy jutottak erre a következtetésre? Mondtam ilyet? Nyilván végiggondolni, amit írtam, az tovább tartott volna, mint rögtön felháborodott komment(ek)et írni arra, ami látszólag ellentétes a véleményetekkel. NEM azt mondtam, hogy a bicepsz felesleges, meg hogy ne edzünk rá, vagy hogy a nők ne edzenek rá. Olyan értelemben "dísz", hogy emelgetésnél alapvetően nem bicepszből, karból emelsz, hanem derékból. Lehet akármilyen vastag bicepsze valakinek a gyúrástól, ha egyébként nem végez semmilyen fizikai munkát, akkor nagyon megszenvedné az első napokat, ha kőműves Józsi mellé be kéne állni pár napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!