Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A nők mi okból végeznek...

A nők mi okból végeznek bicepsz gyakorlatokat?

Figyelt kérdés
Nem mintha ellenezném, vagy ilyesmi, csak kíváncsi vagyok, hogy sokszor - egyébként elég vékony - nők miért edzenek bicepszre pl?

2020. jún. 23. 03:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyan, hogy alakformálás nem létezik, két dologtól leszel "formás", ami alatt az átlag ember formásat ért, az pedig a realatív alacsony testzsír százalék, és egy bizonyos mennyiségű izomtömeg, az izom adja a formát, a kevés zsírtól látszik az izom.
2020. jún. 23. 08:07
 12/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így már megvilágosodtam :) Szóval nokedli szaggatásra...
2020. jún. 23. 08:39
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
#11: igen, es ezt hivjak alakformalasnak. Amikor izmot szedsz fel mikozben alacsonyan tartod a zmtestzsirszazalekod. Le is irtad szepe a definiciojat annak, ami szerinted nem letezik. Szep munka.
2020. jún. 23. 08:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

13. Nem létezik egyetemes definíció az alakformálásra (ebben az értelemben).

A nők többsége így definiálja, ahogy a kérdező. "Javíts ki ha tévednék, de tudtommal a legtöbb nő alakot formálni vagy fogyni jár a terembe, nem pedig izmosodni."

Vagyis alakformálás valóban nem létezik, izmosodás létezik és alacsony testzsír százalék, attól hogy egyesek alakformálás címszóval látják ezt el, még nem lesz a jelentése, mivel a többség tudatában nem ez él, mivel pedig tudományos berkekben ez nem fogalom, hogy alakformálás, így hivatalos definíció sincs rá.

2020. jún. 23. 11:33
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazért, amiért a férfiak: hogy jól nézzenek ki.

Valljuk be az edzőterembe járó férfiak nagy része sem használja sok mindenre a bicepszét az irodában vagy otthon telefonnyomkodás közben. Mégis edzenek.

2020. jún. 23. 13:28
 16/26 A kérdező kommentje:

"Valljuk be az edzőterembe járó férfiak nagy része sem használja sok mindenre a bicepszét az irodában vagy otthon telefonnyomkodás közben. Mégis edzenek."

Ez igaz. Nekem az edzőm is azt mondja, az csak dísz.

2020. jún. 23. 13:49
 17/26 anonim ***** válasza:
54%

Azért,hogy feszes legyen mindenhol,és ne lötyögjön.És az arányosság sem elhanyagolható szempont.

Az edződet meg cseréld le.

Ilyen baromságokat hogy mondhat.

A bicepsz dísz?

Akkor a mellizom is dísz,semmire se használod,a lábizom is dísz,mert minek akkora lábak,az nélkül is tudsz járni,meg futni.És a vádli is,mert edig is elég volt az a két kis széklábvastagságú lábszár..stb.

Edzeni is minek

2020. jún. 24. 06:41
 18/26 anonim ***** válasza:
54%
A bicepsz azért elég jó szolgálatot tesz bármilyen pakolgatáskor, mondjuk az a zsugor ásványvíz ahányszor meglendül, mire otthon betalál a helyére... Vagy kiemeled a bringát szűk helyről, akár másik kettő közül a tárolóból. Gyereket is segít felkapni, tartani félkézzel... Gitárkombót pakolgatod ki-be a csomagtartóból... Még egy laza kertlocsoláshoz is kell. Ha azon agyalnál, mire kell, nem azon, hogy nem is kell, akkor talán tudnád sorolni te is.
2020. jún. 24. 07:00
 19/26 anonim ***** válasza:
54%

A bicepsz hogy lenne már dísz? Az emberen az izmok funkciókat látnak el,mindegyik .

Azért kell mindenhová edzeni ( természetesen senki nem tart pisztolyt a fejedhez,de élettani és ezstétikai szempontból is így ideális) ,hogy ne legyél aránytalan. Tudom ,hogy most az a divat,hogy a nők csak egy nagy seggből állnak,mellé pálcika karokkal meg a lábakkal,de attól még ez nem ideális.

Ráadásul a nők is használják a bicepszüket,mint minden ember, engem nőként is zavar ,ha nem bírok hazacipelni egy nyamvadt macskaalmot vagy egy zsugor ásványvizet .

2020. jún. 24. 11:52
 20/26 A kérdező kommentje:

"Edzeni is minek"

"Ha azon agyalnál, mire kell, nem azon, hogy nem is kell"

Gyerekek, hogy jutottak erre a következtetésre? Mondtam ilyet? Nyilván végiggondolni, amit írtam, az tovább tartott volna, mint rögtön felháborodott komment(ek)et írni arra, ami látszólag ellentétes a véleményetekkel. NEM azt mondtam, hogy a bicepsz felesleges, meg hogy ne edzünk rá, vagy hogy a nők ne edzenek rá. Olyan értelemben "dísz", hogy emelgetésnél alapvetően nem bicepszből, karból emelsz, hanem derékból. Lehet akármilyen vastag bicepsze valakinek a gyúrástól, ha egyébként nem végez semmilyen fizikai munkát, akkor nagyon megszenvedné az első napokat, ha kőműves Józsi mellé be kéne állni pár napra.

2020. jún. 24. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!