Vegyél egy ehez hasonló ikeás szatyrot, vagy akár a spárban is lehet kapni.
(Nagyából mindenhol)
Pakold tele súlyokkal és hajlítsd be a karod.
Súly lehet akár vizes flakon is, amivel szerintem lazán tele tudsz egy ilyen szatyrot rakni legalább 15kgmal, amivel ha lassú normális tempóban vézed biztosan elég.
2020. ápr. 7. 16:29
2/7 anonim válasza:
+1 az elsőnek, én is a szatyros megoldást választottam otthonra. Bicepszezésre pont jó, tárogatásnál vagy vállazásnál már kellemetlenül ki tud lengeni.
2020. ápr. 7. 17:15
3/7 anonim válasza:
Ha van otthon olyan asztal, konyhapult ami alá fekve bele tudsz kapaszkodni a szélébe, invertált evezés szűk fogással. Széles fogással meg inkább a széles hátizom dolgozik, de ott is kap a bicepsz.
2020. ápr. 7. 18:23
4/7 MadSeal válasza:
Én is a súlyok használatát ajánlom, bármilyen formában, viszont a húzódzkodásnak is alkalmazhatod több variációját, különböző magasságú rudakon (neten találni egy pár gyakorlatot, ami kifejezetten bicepszre megy).
Illetve lehet még törölközővel is edzeni, ha leülsz a földre úgy, hogy a kendő a combod alatt legyen, megfogod a két végét, és ugyanúgy húzod, mintha bicepszeznél súllyal, csak épp a combod mozgatásával szabályzod az ellenállás mértékét. Vagy párban is lehet egy törölközővel, amíg az egyik tricepszezik, a másik bicepszre edz, egymás ellenállásaként.
2020. ápr. 7. 20:32
5/7 anonim válasza:
A nyújtott karos tartások pl támaszmérleg, japán kézállás, fecske nagyon jók bicepszre (nyilván nem a bicepsz izolálására vannak, de terhelik keményen)
2020. ápr. 7. 22:39
6/7 A kérdező kommentje:
Kössz mindenkinek, mentek a zöld kezek.
2020. ápr. 20. 08:39
7/7 Ferirr válasza:
Ajanlom hogy vegyel egy trx kotelet es azt valahova tedd fel azzal lehet nagyon jo bicepsz gyakorlatokat csinalni keress ra youtube on hogy trx biceps exercises es eleg jokat fog kidobni. Ha huzodzkodsz es bicepszre szeretnel erositeni csinalj nagyjabol valszelessegu vagy kicsit kisebb szelessegu „chin up“ okat illetve ha van a huzodzkododon olyan rud ami feled nez azzal is nagyon jo gyakorlatokat lehet csinalni [link] ilyen fajtara gondolok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!