Nagyobb fenékhez tömegelés?
Sikerült lefogynom 51 kilóra, viszont fenékből is ment le bőven. Nem vészes a helyzet, de az én célom egy nagyobb, feszes popsi. A kérdésem pedig, hogy ti mit tanácsolnátok egy ilyen helyzetben? Tömegelés aztán diéta + kemény edzés? Vagy elhagyható a tömegnövelés?
Magasságom 160 cm.
Inkább ne ne tömgelj, hanem ne szálkásíts, tehát rendes étrend, nem baj a kicsit több szénhidrát, de ne legyen tömegelés se. És rendes, elegendő edzés. 51kg 160 centihez elég sok szerintem, bár ha edzel akkor izomban vagy annyi gondolom, úgy még jó lehet, de ha nem, akkor inkább még szárdj egy kicsit.
23/F
A sokat egy kicsit erősnek érzem, mivel a bordáim kiállnak, hason fekve szúr is. Deréktől lefele viszont teltebb vagyok, a combomon szeretnék még mindenképpen szálkásítani. :)
Köszönöm a választ!
Csak abból indultam ki, hogy a barátnőm 167 centivel 52 kg, és már látszik rajta az a nőies zsírosodás, mármint amikor edzős vagy, és feltömegelsz és már n em csak szálkás izmod van, hanem kellems zsír réteg is. Viszont hason már ilyen számoknál látszik hogy még hízna (zsírban) kb 2-4kgt beles lenne.
Nincs mit! És bocsi! Nem rosszból írtam!
Oh, értem. Valószínűleg mások az arányok.
Nemis gondoltam hogy rosszból írtad volna😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!