Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hány éves vagy és mióta...

Hány éves vagy és mióta gyúrsz? Testsúlyod?

Figyelt kérdés

2020. jún. 15. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Irjad akkor, hany kilo legyen egy ferfi? 😂
2020. jún. 15. 22:23
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Jól sejtem te a tipikus példája vagy az elhízott 40 + os tzs %-os 50-es karú, "a tökömet nem látom pisi közben, a hastló" kamu gyúrós proli csödöröknek? 😂
2020. jún. 15. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:
91%
Tökéletesen egyetértek a #8-as válasszal.
2020. jún. 15. 22:46
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Sok ember nincs tisztában azzal, hogy valójában mennyi zsír van rajta, vagy másokon, ha megnézi őket. Voltam én is 106 kiló, és mivel alapból van egy széles válövem, és izomtömeg is volt rajtam bőven, senki nem mondta azt rám, hogy el vagyok folyva, de még én is azt képzeltem magamról, hogy annyira nem vagyok zsíros. Aztán belekezdtem a szálkásításba, és akkor jöttem rá, hogy mennyi zsír van rajtam valójában. Azt gondoltam, majd úgy 90 környékén már latszani fognak a kockáim szépen, és a 48-as karomból, majd lesz szálkásan 44-45. Elértem a 90 kilót, de még a közelében nem voltam a kockás hasnak, majd a 83 kilót, és itt kezdtek el látszódni a kockáim, a karom peddig ekkora volt 42 centi, a 48-asból. :D Azóta már rájöttem, hogy ilyen hatalmas méreteket és testsúlyokat nem lehet elérni naturálban, ha meg igen, dagadt vagy, hidd el.
2020. jún. 15. 22:56
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy ne vegyétek komolyan a kérdezőt.

Nyílván egész végig ez volt a célja.

Viszonyt ettől függetlenűl tényleg kíváncsi vagyok hogy hogy nézki egy ilyen troll.

Egyátalán nem látszik rajta hogy edz, csak feljár trollkodni. Vagy azt hiszi izmos, jók a genetikája, csak még kezdő azért nem nézki jól így büksze a semmire ezért mindenki leszól aki nem minimum olyan mint egy top fitness influencer.

Vagy éppen 110 kg elhízott "izmos". Aki amúgy ha lefogyna kb 75-80kg lenne és lógna rajta a bőr.

Engem ez izgat igazán.

2020. jún. 15. 23:02
 16/19 anonim ***** válasza:
93%
Valószínűleg troll, de egy létező jelenség, amit most itt előad. :D
2020. jún. 15. 23:23
 17/19 anonim ***** válasza:
46%
23 éves vagyok és 63kg. Ja, hogy sovány vézna izomtalan kis srác vagyok? Csak annyit mondok szar lehet neked aki még a saját súlyát sem tudja megtartani, nem egy HumanFlag-et.
2020. jún. 15. 23:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Én pl néha-néha trollkodom, csak úgy viccből és szerintem nem is olyan rosszakat, de komolyan veszem az erőemelést és nem is vagyok olyan vékony :D
2020. jún. 16. 00:35
 19/19 anonim ***** válasza:
91%

6 eve jarok terembe, de mindig is sportoltam. Most 27 vagyok es 52 kg. Voltam ennel tobb is, de mar elengedtem a heti 5-6 intenziv edzest.. egy ideje mar ugy vagyok, hogy azt es akkor edzek, ami jolesik es annyit, amennyitol jol erzem magam. ;)

Ja, es no vagyok.

2020. jún. 16. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!