3/19 anonim válasza:
23 (leszek 1 hónap mulva)
14 éves korom óta, azaz 9 éve, de ebből 1,5 év szünet volt. Meg az első 1 évben inkább fogytam, összesen 30kgot.
Jelenleg 93kg vagyok, ami vicces, mert 14 évesen is ennyi voltam csak alacsonyabb és semmi izommal.
4/19 AnonimAthlet válasza:
24 éves vagyok, 7 éve edzek és 84 kg vagyok.
5/19 anonim válasza:
24/3 éve/82 kg. Előtte fociztam és úsztam hobbi szinten, már volt egy bizonyos alap amire belekezdtem az edzésbe.
6/19 A kérdező kommentje:
Szinte biztos voltam benne hogy a testépítés kategóriában csak kis vézna gyerekek osztják az észt akik gyakorlatilag semmit nem tudnak felmutatni a sportban, soványak, izom, tudás nélkül, kevés edzésmúlttal, köszönöm a megerősítést
2020. jún. 15. 21:39
7/19 anonim válasza:
6# Küld képet magadról priviben...
8/19 anonim válasza:
Mindenki jön azzal, hogy nem is vagy férfi 100 kiló alatt, meg hasonló dumák, de azzal nincsenek tisztában, hogy amit ember ki tud hozni magából naturálban szálkásan, az közelében nem lesz 100 kilónak, de még 90-nem sem álag magassággal. Átlag magassággal, ha vagy 80 kiló szárazon naturálban, már komoly szenten vagy.
9/19 anonim válasza:
Ja, 80-90kg neked kis vézna?
Nyilván jó is lehet 120kgos dagadéknak lenni
A 170cmhez a 75kg teljesen jó nekem
10/19 A kérdező kommentje:
Fáj az egótoknak tudom, de ez van kis véznák vagytok, ti trollkodtok a kérdések alatt mostmár tudom
2020. jún. 15. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!