Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan formálhatnám a testem...

Hogyan formálhatnám a testem jobban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves lány vagyok, jelenleg olyan 54 kg. Karácsony óta jött rám ez a kb 4 kg, és nagyon zavar. Leginkább amiatt, mert a hasamon vettem észre hogy híztam, illetve a combom is vastagabb lett, noha az -szerintem- nem zsír, mármint feszített állapotban nem érzem, hogy puha lenne. Világ életemben sportoltam hol többet hol kevesebbet, évekig lovagoltam, majd atletizáltam, de kb 5 éve nem sportolok se verseny se hobbi szinten sem olyan sokat. Sétálni járok, illetve itthon szoktam edzeni. (súlyzózás, kitörések, plank, és egyéb láb/fennék/has formázó gyakorlatok) Most azonban mégis azt érzem, hogy elégedetlen vagyok az alakommal, szeretném ha a lábam vékonyabb lenne, illetve ha a hasamról is lemenne az a pár kiló, és újra jó formában lenni, azonban nem látok magamon változást. :(

Az étkezésem nem túl összetett, évek óta vegetáriánus vagyok, így reggelire általában valami szénhidrátdúsabb ételt eszem, ebédre leves + főétel, délután azonban már nem nagyon szoktam enni.

2020. jún. 8. 11:41
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Ha fogyni akarsz, kevesebbet kell enni. Közben folytasd az erősítést, hogy az izmaid megmaradjanak!
2020. jún. 8. 11:45
 2/2 anonim ***** válasza:
A teljes testedet edzd meg, valamint legyél kaloriadeficitben, így fogsz fogyni
2020. jún. 8. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!