Hogy formálhatnám át a testem? Tudok valahol magamra szabott étrendet edzéstervet?
25 éves vagyok 190 cm 100kg
alkatom endo és meso morf között valahol 60% a meso javára
szerelő vagyok sokat pakolászom nehéz dolgokat mondhatni közepes fizikai munkát végzek a hét hat napján
elkezdtem 3 hete edzeni egy neten olvasott zyzz féle terv szerint amit itthoni lehetőségek szerint be is tartok
na már most olvastam sok helyen hogy az edzés étrend nélkül fika,egy haverom irt ilyen reggeli zabpehely 10-kor 2 tojásos szenya rozskenyérrel ebédre rizs csirkemell 200/200gramm,délután kb ugyanezek edzés után ami este van megint csirkemell
és hát az van hogy egyre sűrűben van munka közben kimerültség érzetem
van hogy be is tudnék aludni
tudna valaki segíteni alkatomhoz életvitelemhez igazított étrendet csinálni amibe minden benne van ami kell?
kiegeket nem szedek de ha kell egy havi 15öt rá tudok szánni
nem nagyon értek továbbá aminósavakhoz,szénhidrátokhoz semmi ilyen kémiai blablához szóval a kiokosítást se venném sértésnek :D
kimerítő válaszokat szeretnék lehetőség szerint mert elég nagy elhatározáson vagyok tul és szeretném rendesen eredményesen csinálni
Az a baj, hogy ahogy nézem, még az alapokkal sem vagy tisztában, azt sem írtad le, hogy mi a célod. Nem sértésnek írom, mindenkinek el kell kezdeni valahol. Szánj rá pár órát, és olvass kicsit utána, utána össze fogod tudni rakni a saját étrended, amit úgyis te fogsz majd megtapasztalni, hogy megfelelő-e. Nem mindenkinek ugyanaz a megfelelő.
Ha a google-be beírod, hogy alapismeretek, akkor első találatnak találsz némi infot. Aztán ott van két ingyenes ebook amit tudok ajánlani, a Sárga kapszula és a Powerbuilder. Mindkettő ingyenesen letölthető egy emailes regisztrációt követően. Ha ezeket elolvasod, tisztábban fogsz látni.
A cél alatt azt értettem, hogy tömegnövelés, vagy szálkásítás (fogyás). Dopping nélkül nem tudod magad túl nagyra kigyúrni, de még koksszal sem olyan egyszerű. Akiket te testépítőket látsz, azok általában hosszú évek óta kokszolnak és edzenek szinte csak erre koncentrálva.
Szánd rá azt a pár órát az olvasásra, és sokat fog tisztulni a kép, meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!