Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan formálhatnám a testem...

Hogyan formálhatnám a testem fogyás nélkül?

Figyelt kérdés

171 cm vagyok, 63-65 kg. Karjaim, combjaim szép izmosak, a hasam viszont katasztrófa ahogy kinéz. Nagy is, kicsit lóg is. (Nem szültem)

A kérdésem az lenne, hogyan tudám feszesíteni a hasam anélkül, hogy fogynék. Nem szeretnék ennél vékonyabb lenni,főleg hogy már van rajtam épített izomzat is, nem akarok veszíteni belőle. Kb fél éve felüléseket végzek, de semmi hatása nincs a hasamra nézve. Köszi a segítséget

2015. máj. 11. 13:19
 1/1 anonim ***** válasza:

1. felülések helyett hasprés és lábemelés

2. hagysz regenerálódási időt az izmoknak?

3. lehetsz bármilyen izmos, akkor is ott lesz felette a zsírréteg, muszáj fogynod

4. ha jól diétázol, minimálisan veszítesz csak az izmaidból

Ha 2-3g/tskg proteint ennél meg egy nap folyamán, már elég védelmet biztosítanál diéta közben, hogy biztosan ne veszítsd el őket. Nincs más út, muszáj fogynod, különben soha nem fog előbukkanni az az izom.

2015. máj. 11. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!