Ilyen könnyített fekvenyomást szerintetek érdemes csinálni?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=L9QVLTN3ckE
Én ma kipróbáltam két gumiszalaggal és tényleg kb 20-30 kilóval nagyobb súllyal nyomtam fekve, mint amit tényleg elbírtam volna..
2020. jún. 6. 00:10
12/12 anonim válasza:
(9-es vagyok)
Akkor javítja, ha olyan gondjaid vannak, amiket leírtam.
Ha a felső résszel van gondod, akkor ott rosszabb a technika, tehát érdemes ezt a variációt csinálni, hogy erősödjön a felső rész.
Ez nem technikai hiba, de ha félsz nagy súlyokkal dolgozni, akkor ezzel a variációval megtapasztalhatod, hogy milyen egy nagy súly és talán könnyebb lesz amikor a rendes egyismétléses maxod méred.
Az alapgyakorlatokra nagyon sok variáció létezik és sajnos szinte lehetetlen edző nélkül meglátni, hogy melyikre van szükséged. Nincs olyan profi erőemelő, aki edző nélkül edzenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!