Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik a mellizmom?

Miért nem fejlődik a mellizmom?

Figyelt kérdés
2 és fél éve edzek. A kaját nem veszem annyira szigorúan mert alapból szálkás a testalkatom, szinte semmi zsír nincs rajtam. 1 évig súlyzós edzéseket csináltam. Most már másfél éve csak saját testsúlyos edzéseket csinálok. Az összes izmom fejlődik szép lassan kivéve a mellizmom. Az szinte semmit. Amióta elkezdtem 6 kiló izom feljött rám. De a mellem kb ugyan ott tart mint amikor elkezdtem az egészet. Már sokféle edzés tervet kipróbáltam de semmi nem jött be. És már elég hülyén nézek ki hogy a karom kb 3× akkora mint a mellizmom. Van esetleg valami ötletetek hogy mit csináljak? Vagy törödjek bele hogy ilyen a genetikám?

2020. jún. 5. 12:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vagy az edzésed rossz, vagy az étkezésed, vagy mindkettő. Mivel egyikről sem írtál semmit, többet nem lehet mondani.
2020. jún. 5. 12:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Akkor nincs olyan hogy a genetika miatt nem fejlődik? Amúgy köszi a választ. Majd akkor változtatok egy két dolgot. Csak furcsa volt hogy az az egy izom nem fejlődik a többi meg igen.
2020. jún. 5. 12:24
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy egy izom egyáltalán nem fejleszthető.
2020. jún. 5. 12:38
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
Nem eszel eleget, ennyire egyszerű. Vagy sz*r az edzésed.
2020. jún. 5. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Lehet genetika miatt rosszabbul fejlődő izom, de az hogy semmit nem fejlődik az inkább a te hibád.
2020. jún. 5. 13:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi a válaszokat
2020. jún. 5. 14:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kaloria szufficitben kell hogy legyel
2020. jún. 5. 15:33
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Tyúkcsöcsű vagy azért
2020. jún. 5. 18:35
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálod szabályosan a gyakorlatokat szerintem ez lehet a baj.Én nagyon nem figyelek az étkezésre de a gyakorlatokat a lehető legjobban próbálom végrehajtani és azért van eredménye...
2020. jún. 5. 22:17
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem se nő a mellizmom. Már, nem foglalkozok vele. Persze, ugyanúgy edzek rá, de semmi változás. Ez van. Úgy se versenyre készülök. Csak hobby.
2020. szept. 9. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!