Lehet azért nem fejlődik a mellizmom, mert túledzem?
Figyelt kérdés
Heti össz 16-17 sorozatot kap.2017. jún. 14. 19:08
2/12 anonim válasza:
De nem biztos, hogy ettől. Hány ismétléssel dolgozol? Kaja rendben van? Pihensz eleget? Milyen gyakorlatot csinálsz?
3/12 A kérdező kommentje:
Kaja és pihenés ok. Más testrész fejlődik rendesen.
Fekvenyomás egykezesekkel, fekvenyomás rúddal, tárogatás és egy géppel is megedzem 2 napra elosztva.
Sorozatonként 5-8 ismétlés
2017. jún. 14. 19:14
4/12 anonim válasza:
Az a baj a sok gyakorkattal, hogy a volumen lehet meg lesz a fejlődéshez, de az intenzitás az egy idő után nem. Így stagnálni fog a melled, főleg ha genetikailag gyenge az az izomcsoportod.
5/12 anonim válasza:
Elég heti 12, max 14 sorozat rá, fekvenyomás és egykezes nyomás, vagy ha szeretsz tárogatni akkor kiegészítésként mehet, de ne az legyen központban.
6/12 Cortez70 válasza:
Lehet, az sok lesz naturalban.
7/12 anonim válasza:
Csak nyomás kell, tárogatásnak nincs szerepe az izomnövelésben.
8/12 anonim válasza:
Ja és nyomásnál 5-8 az sok, lemehetsz 4-5 re is akár.
9/12 anonim válasza:
Soknak sok, de kétlem, hogy emiatt nem fejlődnél. Amikor én sem voltam még ezekkel tisztában én is 16 sorozatot toltam rá és fejlődött. Most pedig kevesebbel is fejlődik.
10/12 A kérdező kommentje:
Végülis fejlődött a mellem is valamennyit, de a többi izomcsoportom látványosabban, bár azokra kevesebb gyakorlatot és sorozatot végzek. Azt hiszem hogy lemegyek 12 sorozatra. Mondjuk 6 egykezes és 6 rudas fekvenyomásra.
2017. jún. 14. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!