Hatékony módszer tömegnövelésre táplálékkiegészítő nélkül?
Tömören: sovány testalkatú vagyok, de az elmúlt hónapokban edzés ÉS jó minőségű tömegnövelő segítségével elég szépen tudtam fejlődni. Nemrég viszont elfogyott a tömegnövelőm, és néhány hétig még biztosan nem tudom pótolni.
A kérdésem az, létezik olyan "csodakoszt", amivel házilag pótolni tudom? Igen, tudom, hús meg rizsre esküszik minden testépítő, de nálam a csirkehús-rizs-tojás hányingerig való fogyasztása sem hozott eredményt korábban. Akármit és akármennyit ettem, eddig nem vált be.
Ennek fényében valami ötlet? Előre is köszönet.
(Trollkodni máshol, köszi :))
Én reggelire még előző este összekeverek egy adag zabpelyhet egy kis gyümölcsszósszal, a tetejére pedig sovány krémtúrót borítok, amibe beletörtem 1-2 banánt. Késő este meg lehet megint enni sovány túrót, lassan szívódik fel és alvás közben is biztosít egy kis fehérjét.
A földimogyoró is majdnem 25%-ban tartalmaz növényi fehérjét, ráadásul hízlal is az olaj miatt.
Erthetlen számomra ez a csirkemell- rizs dogma.Kb mar évek óta mindenhol elpofázzak,hogy baromság,hogy nem kell ugyanazt enni napokig,hogy rengeteg más fehérjedús,finom kaja van..Nem kell okádni,mert mindig,mindennap ugyanazt eszed
,hanem enni szeretni kell,mert fontos,hogy szeresd amit eszel..
De ugylátszik hiába..
Ez mar rajtunk marad a világ végéig!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!