Kezdő tömegnövelő étrend?
190 cm vagyok 65 kg-mal,és úgy érzem végre adottak a lehetőségek ahhoz hogy belevágjak ebbe a sportba.
Mivel mindig is ectomorph voltam,nem igazán sikerült a súlygyarapódás
A lentebb elgondolt étrenddel kapcsolatban szívesen fogadok segítséget,de úgy érzem nagyobb kaja mennyiseég nem igazán csúszna le.
1.étkezés: 2 szelet fehér kenyér x feltétell (csirkemellsonka,szalámi,sonka etc)
2.étkezés 100g tészta/rizs/tarhonya+hús /sajtos tejfölös tészta
3.étkezés A napi koszt,mivel jelenleg még a szüleimmel élek :)
4.étkezés 100g tészta/rizs/tarhonya+hús /sajtos tejfölös tészta
edzés után 1 fehérje turmix.
Illetve megközelítőleg 7d deci tej
2400 körüli kalória (ebben nem vagyok biztos hogy elengedő -e)
4g ch megvan testsúly kgmonként,2g fehérje is nagyjából
Zabot ill tojást semmilyen formában nem tolerálja a szervezetem.
Tej,szalámi, fehér kenyér,tarhonya és tejfölös sajtos tészta?
Fiam én nem akarlak kiábrándítani de ettől nem izom lesz rajtad hanem zsír és gondolom nem az a célod.
Ahhoz hogy izmos legyél és jó tónusos, meg hogy eleve jól nézz ki nem ezek a kaják a megfelelőek
Amiket én tudnák neked ajánlani az a
-csirke mell x rizs(legjobb erre a célra)
-gombás ételek(tényleg nagyon sok fehérje van benne)
-burgonya(ezt ha akarod össze kavarhatod pici tejföllel, veszteni valód nincs)
-minden olyan amiben bab van(mert alapból a bab is fehérje forrás)
-hajdina(roppant egészséges, szintén fehérje forrás)
-hal(ezt mindig, mindenhogy bármilyen mennyiségben eheted, nagy előnnyel jár és szintén egészséges)
-sajt(igen,eheted de nem tésztával mert az hizlal és hiába edzel,ha csak konkrétan a sz*rnak adtál egy pofot)
Aztán még mondanám a tojást is,mert az is tényleg sokat segítene de mivel említetted is hogy a szervezetednek nem esik jól ezért ez ki esik.
Aztán igyál sok sok vizet étkezés előtt/után is, azokat meg amiket írtál szerintem felejtsd el.
Kitartást kívánok és remélem segítettem neked!!:)
Ez nem étrend, konkrétan van olyan fix napi étkezésed, amiről előre nem is tudod, hogy mi.
Mi ez a sok tészta? Mi ez a tej?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!