Otthoni edzéssel is formába tudok lendülni?
Figyelt kérdés
Alapvetően vékony vagyok, nem akarok túl izmos lenni, csak ,,tónusosabb" vagy hogy is mondjam. Mivel edzőterembe nincs lehetőségem menni, nem csak a mostani helyzet miatt, hanem mert egy kis faluban lakunk, és a legközelebbi edzőteremhez is fél órát kell kocsival menni, tömegközlekedéssel többet. Vannak otthon súlyzók és gumiszalagok. Az ilyen YouTube és instagramm videók segítségével szerintetek otthon is tudok jó eredményeket elérni? Köszi a válaszokat és bocsi a hosszu magyarázatért :D2020. márc. 31. 12:11
1/5 anonim válasza:
Igen, ha eddig nem erősítettél akkor kitartó edzéssel otthon is látványos változás érhető el néhány hónap alatt. Később már kelleni fog az izmoknak a nagyobb terhelés, de amint írtad, nem a tömegnövelés a cél, hosszú távon meg saját súlyos gyakorlatokkal is fent lehet tartani egy szép, sportos testalkatot.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2020. márc. 31. 12:22
3/5 anonim válasza:
Natúrba, otthoni edzéssel, pontosan olyan leszel, amilyet leírtál, hogy lenni szeretnél, ha belegebedsz sem lehetnél így túl izmos.
4/5 anonim válasza:
Igen,egyértelműen. Ha esetleg kevés lesz a súly, akkor majd rendelsz még tárcsákat ,én így csináltam és szépen fejlődök .
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy melyik vidiket nézed de ha rám hallgatsz akkor súlyaid legyenek bőven és minden izomcsoportra legyen valami gyakorlatod ha van súlyzó azzal ha nincs szbad testsúlyyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!