Mennyit kell futni ahhoz hogy leadjam a hasi feleslegemet?
A 2-es helyesen mondja! Ez az alapja a fogyásnak.
A futás tök jó, de nem jelenti azt hogy az evést már kompenzáltad is vele. Azt szokták írni, hogy kb 70% evés és csak 30% a sport, ezen múlik minden.
Ha alkatilag a szervezeted egy más testtömeggel van egyensúlyba, mint ami a nagykönyv és a tükör szerint idális lenne, akkor csinálhatsz bármit, nem fog lemenni. Persze ez is csak egy eshetőség, de erről itt elegánsan el szokott feledkezni mindenki.
Pedig sajnos van ilyen. Állandó orvosi diéta és mozgás mellett +8-12 kg-n érzi jól magát az én szervezetem is, ráadásul alacsony is vagyok, és emiatt sosem lett és lesz lapos hasam, bármit csinálok.
Jöhet a lepontozás.
Egy ilyen választ vártál, nem igaz? Kifogást, hogy ne kelljen dolgozni a sikerért. Hogy az öledbe hulljon, vagy elmondhasd, hogy nem a te hibád, a genetikádé.
Halkan hozzátenném, hogy amit az utolsó írt, az fxság... A szervezet a semmiből nem állít elő energiát, pláne nem hízol a semmitől. Le akarsz fogyni? Dolgozz meg érte. Megkaptál minden infót, ami szükséges hozzá.
Felesleges kiemelgetned a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!