Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van még 3 hetem a nyaralásig....

Van még 3 hetem a nyaralásig. Tudom későn eszméltám rá, de van esély, hogy leadjam az úszógumcsit? Szeretnék kicsit formába kerülni.

Figyelt kérdés
Minimális CH-ra gondoltam és minden 2. nap edzés. Egy olyan kb 3-4 kg-nyi úszógumim van.
2018. júl. 10. 19:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Anyukám nem lennék a helyedben! Vadidegen emberek fognak mutogatni rád egész nap:- Odanézz, mekkora ússzóóóógumi!!!
2018. júl. 10. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Csinálj heti 5 edzést, egyél rengeteg sok zöldséget, édesség nuku.

Én 4 hete kezdtem, 15kg-ot szerettem volna lefogyni, de a rendelkezésre álló időmből kiindulva, tudtam, hogy legeslegjobb esetben is cask 8kg-ot tudok leadni. Most tartok 6kg minusznál. Már kevesebb, mint 2 hetem van, hogy még 1-2 kilótól megszabaduljak. Futással és étkezésre odafigyeléssel fogyóz

2018. júl. 10. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:

bocs, elküldte.

Tehát futással és diétával fogyózom. Eddig működik. Heti 1 nap pihenő napom van. Azért már kezdik észrevenni mások, hogy fogytam kicsit. Meztelen én nem látom, de a ruháimon észreveszem. Nekem is hamarabb kellett volna kezdenem legalább egy hónappal....

2018. júl. 10. 20:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd a kovetkezo nyaralasra talan osszejon. 3 het alatt nem sok mindent fogsz elerni.
2018. júl. 10. 21:26
 5/7 anonim ***** válasza:

3-4 kiló nem olyan sok, 3 hét alatt ha nem is megy le, de sokat csökkenhet, 1-2 kilón pedig nehogy már kiakadj, más észre se fogja venni.

(Csak úszógumcsinak ne nevezted volna, jaj... Engem az jobban zavar, mint egy kis zsírpárna rossz helyen...)

Az edzés, kevés ch jó lehet (ha neked jól megy az edzés kevés ch-val. de tegyük fel, hogy a minimális az, ami neked a minimális a jó energiaszinthez), de kalóriát se vigyél be túl sokat (= ne egyél túl sok zsírt, nem evidens ám ez mindenkinél, nekem a zsírbevitelemre is alaposan kellett ügyelnem eleinte). Persze túl keveset sem.

Igyekezz, egyél azért rendesen, tápanyagdúsan s valamennyit tudsz fogyni.

2018. júl. 10. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne egyszerűbb ha viszonylag normálisan kajálnátok,heti 2-3x sportolnátok egész évben és akkor nem a strand előtt pár héttél próbálnátok fejvesztve lefogyni? :)
2018. júl. 10. 23:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Legalább senki nem oltott le. :)
2018. júl. 11. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!