Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az otthoni edzéstervről?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, eddig nem mozogtam semmit. Terembe nem tudok menni, bizonyos okok miatt.

178cm magas vagyok, és 65kg. Kevés rajtam az izom, és sok a zsír.

Heti 3 edzésnap:

1.

-50db fekvőtámasz

-50db guggolás

-50 felülés haspadon

-60perc szobakerékpáron

-20 fekvenyomás 20kg-os kétkezessel

-50 evezés, tárogatás 5kg-os egykezessel.

Étrend:

Reggeli: Tojás: 3 fehérje, 1 sárgája, hozzá teljes kiörlésű kenyér. /zabkása

Ebéd: Csirkemell rizzsel, vagy hal rizzsel, vagy pulykamell zöldségágyon

Vacsora: zabkása. (passz... Ritkán vacsorázok...)

A célom egy vékonyabb, de kevés testzsír százalékos izomzat kialakulása lenne. Nemrég találtam rá a bringázás szenvedélyére. Imádom. A hosszú távú célom az lenne, hogy egy kerékpárversenyen el tudjak indulni, emiatt szeretném magát a testemet helyrehozni. Minden tanácsot szívesen várok. Terembe nem tudok lemenni, mivel a legközelebbi terem nagyjából 80km-re van, és heti háromszor, az útiköltség illetve a terembérlet, eléggé megviselné az anyagi helyzetem.

2020. márc. 12. 19:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Fantasztikus... 20 éves vagy, eddig nem mozogtál semmit, de majd most lenyomsz 50 fekvőtámaszt meg 50 felülést, stb. Logikus, reális és jól megtervezett edzésterv...
2020. márc. 12. 19:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem edzésterv

Ez nem étrend

2020. márc. 12. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
178cm magas vagy és 65kg és sok a zsírral akkor kuva sokat kell edzened hogy legyen rajtad izom
2020. márc. 12. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!