Mi a véleményed erről az otthoni edzéstervről? Jó alapozásnak?
Olvasdd végig :)
Sziasztok!
178cm/63kg 15 éves fiú vagyok.
Kicsit véznának érzem magam. Nyárra szeretnék valami emberi külsőt elérni.
Úgy tervezem, hogy nyárig, iskola végéig itthon edzek és szerzek egy alap testalkatot és nyáron eljárok konditerembe.
Van itthon 2 egykezes pakolható súlyzóm és a padlásról majd lehozom a ebkingpró haspadot vagy mi a fa..omat :D
Próbálgattam összeírni egy edzéstervet, heti 3 edzéssel csak nem tudom hogy jó-e
Hétfő
bicepsz: koncentrációs karhajlítás/váltott karhajlítás 3x10
váll: oldalemelés állva/fejfölé nyomás egykezes súlyzokkal 3x10
has: hasprés/lebegőülés vagy ebkinprón:D 3x10 (vagy amennyit tudok)
Szerda:
mell: fekvőtámasz/ tárogatás padon/ fekvenyomás kézisúlyzókkal padon 3x10
tricepsz: fekvőtámasz, hátsó fekvőtámasz/tricepsz állva tarkó mögé engedve 3x10
Péntek:
hát: felhúzás (súlyzó leengedése a földre majd a hát kiegyenesítése)/ egykezes evezés/ vállvonogatás súlyzóval 3x10
has: hasprés/lebegőülés vagy ebkinprón:D 3x10
Lábat nem akarom külön edzeni, heti 2-3 intenzív focira járok a lábam már elég izmos.
A fehérje, szénhidrát bevitelt próbálom növelni még utánajárok hogy melyik kajákban van több rizsről, csirkelmellről, banánról hallottam eddig.
Akik értenek hozzá és leírják hogy mi a véleményük, mit javítanának az edzésterven azt nagyon megköszönöm :)
jó dolog ,ha lesz kitartásod otthon edzeni!
szerintem : heti egyszer kicsit kevés a különböző izmok edzése.persze több,mint a semmi, de ha tényleg fejlődni akarsz akkor csinálhatnád pl. úgy is ,hogy hétfő,szerda,péntek kar,kedd,csütörtök pedig hát-váll !hasat pedig minél többször!
nem írtad,hogy hány kilót pakolnál a súlyzóra.. 3x10 helyett én pl4x4et csinálnék, nehezebb súlyzóval. ha kis súlyokkal csinálsz több ismétlést,akkor csak még szálkásabb leszel !
remélem tudtam valamit segíteni
2 rúdra van 14 kg súlyom, így 7-7 kilóval csinálnék mindent.
Én is gondoltam hogy még egy edzést kéne minden izomcsoportra, de azt majd lehet hogy csak akkor amikor belejövök a dologba.
Nem azért de ez hülyeség hogy 10 ismétlés szálkásít...
Amúgy 7 kilóval nem tudom mire mész, tényleg max egy átmozgatáshoz jó csak mielött belelendülsz nyáron, addig legalább megismered a mozdulatokat,trükköket stb.
Tricepszre tolódzkodás jobb lenne,én ezt csináltam régen:
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:35
teljesen hülyeséget beszélsz...teljesen...talán utána kéne olvasni mielőtt másoknak "segítesz" :)
na jól megkaptam a választ :D
Lehet hogy hülyeség hogy a lábat nem edzem, de szerintem a lábam az elég izmos amit szinten is tartok, meg egyébként is szinte minden ilyen bádi trenszförmésönös ( :D ) videóba nem látom hogy lábra edzenének.
Hátsó fekvőtámaszt tolódzkodásnak értettem.
Az utolsó kommentelőnek meg részben igaza van, de végülis ő se segített semmit ;)
köszi azt az 1-2 normális választ, még szívesen várom a segítőkész válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!