Vélemények otthoni erről az otthoni edzéstervről? (100 fekvő 6hét alatt)
Figyelt kérdés
6hetes fekvőtámasz program vége az h 100fekvőt megtud csinálni az ember, folyamatosan növelik a fekvőtámaszokat, ezzel elérhető a nagyobb kidolgozottabb kar ha megcsinálom a 6hetes edzést és folytatom később is (ha egyik hetet nem tudja teljesíteni az ember akkor következő hétre nem léphet tovább) [link] 2010. okt. 28. 06:50
1/5 anonim válasza:
Fekvötämasz elsösorban a mellizmokat, majd csak mäsodlagoskent a tricepszeket es a vällakat fejleszti. Ketlem, hogy ezt a "nagyobb kidolgozottabb" dolgot CSAK fekvötämasszal el lehet erni. Ketlem, hogy ha mindig növeled a "sulyt", itt most a fekvötämaszok szämät, az sokäig menne. Egy het utän nemhogy emelni nem tudod, vissza kell venni, mert mär annyi sem fog menni, mint az elejen!
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, jó-e az említett módszer. Én azt csináltam, és az nekem tuti bejött, hogy az első reggel és este megcsináltam annyi fekvőt, amennyit kényelmesen ment, aztán minden nap egyel többet. (én csak egyel többet bírtam, de lehet van aki többet is...) Szóval nekem így egy hónap alatt ment az 50 fekvő (20-ról kezdtem)...
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok, csak annyi még, hogy ezt csináltam 100-ig kb 2.5 hónap, aztán minden nap 100-at még 2 hónapig. És semmilyen izomnövekedést nem vettem (vettünk) észre, vagyis nagyon minimális...
4/5 bénabéla11 válasza:
a válasz egyszerű: nem leszel nagyobb tőle! ez tény!
viszont jobban birod majd az ágyban felül:D
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat :)
2010. nov. 8. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!