Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vélemények erről az edzéstervről?

Vélemények erről az edzéstervről?

Figyelt kérdés

HÉTFŐ: 10x20fekvőtámasz,5x20 fekvenyomás 1kezes sulyzoval, 5x20 tárogatás

KEDD: 15x15 alkar(nemtom mi a neve ennek a gyakorlatnak) 5x15 fej mögé engedés tricepszre (nah ennek se tudom a nevét)

SZERDA: 5x20 fekvőtámasz, 5x16/18 vállból nyomás, 5x10 elölemelés (ez egy lightosabb nap inkább csak átmozgat)

CSÜTÖRTÖK: 5x10 bicepsz állva 5x10 bic. ülve 5x10 kalapácsozás állva majd ebből is 5x10 ülve (ha jol megy akkor van amikor a 10 megnő 15re:D ) ezután a keddi nap

PÉNTEK: 3x15 felhúzás 1kezes sulyzokkal( ez nemsokat ér amolyan bemelegítés) 6x10 huzodzkodás, 3x20 "fűrészelés" 3x20 hátrahajlítás, közbe és a végén nyújtás

SZOMBAT: 5x16/18 vállbólnyomás, 5x10 elölemelés, 5x10 oldalemelés, 5x10 oldale.döntött törzzsel

VASÁRNAP: 20x20 hasprés minden 5. után nyújtás itt szintén a keddi nap

ha ezt mindet végigolvastad kösz:D

ez otthoni edzésterv azért csinálok vmiből 20at mert a 10et nem érzem mert oda kicsi a súly.

Minden véleményt szivesen olvasok csak a lábbal ne gyertek lécci:D

2010. márc. 18. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Szép, hogy otthon akarsz edzeni, de amint van lehetőséged menj konditerembe szerintem. Ha egy gyakorlatból 8-10-nél többet tudsz csinálni, túl kicsi súlyt használsz: ha van lehetőséged, cseréld nagyobbra. Fekvőtámasznál pedig a lábaddal egy széken támaszkodj.

Ezen kívül még azt tudom javasolni, hogy legalább 2-3 napot pihenj minden héten.

Sok szerencsét!

2010. márc. 18. 20:17
 2/5 A kérdező kommentje:
persze énis terembe mennék csak nemaz hogy nincspénzem de másra is kell költeni megkell szorítani a nadrágszíjat ha érted mire gondolok:S
2010. márc. 18. 21:40
 3/5 anonim válasza:

mindenképp tartanod kell pihenőt ha nem akarsz úgy járni mint én.

az izmok nem akkor fejlődnek amikor edzel hanem az azt követő egy két napban amikor regenerálódik.

ha nem pihensz nem regel ráadásul kihajtod az összes magnéziumot a szervezetedből és mehetsz a szíveddel az orvoshoz.nekem a heti két nap pihenő nem volt elég.azóta gyógyszert szedek

2010. márc. 20. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Az igazság az, h ez tényleg úgy szar, ahogy van.

De!

Én is így kezdtem, aztán nem tudom mennyi pénzed van, de én ha jól emlékszek vettem 5 m zártszelvényt, meg egy 30cm*100cm bútorlapot amiből haverommal hegesztettünk egy

elég korrekt fekpadot(kb 5000 ft volt az egész úgy h fújóssal még le is toltam feketére).

Aztán vettem még 2 csövet,egyiket rúdnak,másikat elvágni 2 db egykezes rúdnak, méhtelepen vettem rá jó rozsdás tárcsákat de a rozsdamaró csodákra képes.

Aztán így már frankón tudtam fekvenyomni simán meg szűken

plusz egy kezes súlyzókkal szintén fekvenyomni meg tárogatni, amivel a mell részemről le is volt rendezve.

Vállazni ugye mellről nyomás rúddal,oldalemelések,állighúzás,vállvonogatás,nyakmögülnyomás.

Bicepszezni,tricepszezni megint frankón lehet egy illetve kétkezes súlyzókkal.

Egyedül a háttal voltak gondok, azt úgy oldottam meg h hason feküdtem a fekpadon, a rúdat becsúsztattam merőlegesen a fekpad alá és hát így "eveztem".

De most ha minden jól megy hamarosan csinálunk majd egy hátgápet is amin lehet nyak mögé,mellhez lehúzni, meg rendesen evezni.

Szal ha van kb 10-12 ezer ft-od akkor elég jól össze tudod magad szedni.

2010. márc. 21. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
majd spórolok pénzt. kösz a válaszokat jöhetnek még
2010. márc. 21. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!