Három harmad?
Ebbe semmi negativitás nincs...
Ha a sz*rt kakinak hívod attól az még sz*r marad...
Elképesztő,hogy totál másrol megy az okoskodás,mint ami a kérdés volt!
Az volt a kérdés,hogy natural e,nem pedig az,hogy merre fésüli a haját,hány pattanás van a hátán ,hogy beszél..stb.
Igen,naturál.Legalábbis a testkinézete alapján ez naturalban elérhető.
Oda lett írva hogy natural majdnem az összes válasznál.
Az hogy utána mi van írva nem mindegy neked ?
Jobban puffogsz mint a három harmad gyerek amikor meghallja a tömegnövelés kifejezést :D
Persze hogy naturál :D
úgy néz ki, mint egy átlag gyúrós gyerek. miközben x éve edz és nagyon odafigyel a táplálkozásra. sőt, azt hiszem, ebből is él.
tényleg nem rosszindulatból írom, de valamit nagyon rosszul csinálhat, sztem a sportoló, gyúró emberek többsége ha ennyi energiát fektetne bele, mint ő, sokkal jobban nézne ki (még ha nem is rossz a formája).
azon jókat szoktam röhögni, hogy dr-ként mutatkozik be, és sokan doktor urazzák :D a csávó tudtommal jogász, ergo az előnevének nincs semmi jelentősége táplálkozás témában, nem tudom, miért nem szól az ömlengő rajongóknak, h nem orvos.
aztán..most lusta vagyok újranézni a videóit, de volt pár dolog, amin elcsodálkoztam. sokszor az az érzésem, hogy olyan témákban is magabiztosan osztja az észt, amihez nem biztos, hogy annyira ért:
pl glutén- tejérzékenység. sokat lehetne arról vitázni, mennyire kimutatható az érzékenység és hogy árt-e az átlagembernek, ha mondjuk glutént eszik.
bocs az offért..
szóval jah, sztem naturál, hiszen a kinézete sem extra, de a tudása is inkább a teljesen kezdőknek lehet segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!