Három harmad?
Tudod mi a durva? Mondta, hogy direkt ilyen stílusban csinálja a videókat, mert ezt kérik a nézők. Átlag Jani és Juli ebből ért ha ugyanazt a 10 mondatot ordibálva elmondják nekik végtelenül lebutítva. A srác jogász, tud viselkedni ha kell.
Igazából ennél a tömegelés meg szálkásításnál elég kétesen fogalmaz, lassú szálkásítást és lassú tömegelést támogatja, azt nem ami inkább régebben volt divat, meg egy szinten most is, a dirty bulking, és utána azt a +20 kg zsír leadása amivel az izom egy jó része is lemegy mert nyilván szarul csinálja, ha már tömegelésnél sikerült hájasnak lenni. Viszont valóban kiemelhetné, mindig, hogy mikor gondol dirty bulkingra és lassú tömegelésre.
Nem vagyok rajongó ne tűnjön úgy, de olyan szempontból megvédem, hogy ha a magyar youtube fitness influencereket nézzük ő több jó tippet mond, mint a többség. Kezdőknek meg jó tanácsokat mond.
# 12 Értelek.
Igaz számomra egyik magyar yt "fitness" videós se szimpatikus/vagy hasznos.Igaz nem 1-2 éve kezdtem az edzést.
De ha választani kéne kezdőként hogy honnét tanuljak akkor biztos nem ilyen YT huszároktól informálódnék.
# 14 De ha kezdő lennél akkor őt választanád vagy egy sima írott anyagot amit a neten találtál ? (persze hiteles forrásból).
Én az utóbbit.
Akinek halvány fingja van ehhez a sporthoz és megnéz egy három Harmad videót akkor szerintem a videó végén csak fogja a fejét aztán elmegy és felköti magát.
Az a teljesítmény amit ő fel tud mutatni a 8 év alatt az egyenlő a 0-ával. De manapság elég nagy divat lett ez hogy ha valaki felhízik 70 kilóra akkor már testépítő és személyi edzőnek kell állnia mert elérte ezt a csúcs teljesítményt.
Viselkedésére kitérve olyan hiszti két le szokott vágni hogy az valami alvilági, valamint semmilyen más nézőpontot nem fogad el csak azt amit ő kitalált... Nem gondolom hogy ő komoly ember lenne, szerintem egy jogász nem fog hétvégente gyűrűkurás szerepjátékot játszani a dedós barátaival. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!