Régóta le akarok fogyni és próbáltam venni étrendeket online pl három harmad vagy tari ádámtól de mind a kettő csak egy sablon szöveget adott ?
Ami egyáltalán nem jó nekem mert ha be tartanán őket híznék, nem hogy fogynék :D a kérdésem hogy honnan tudnék egy tökéletes tényleg személyre szabott étrendet beszerezni? esetleg csináljak magamnak? kondizok 1 éve és most jött el nálam annak az ideje hogy étrend is kell mellé. Adtok pár tippett trükköt hogy esetleg én hogy csináljam, különböző alkalmazásokot amik segíthetnek ebben? válaszokat előre is köszönöm
16/F
?
Szerintem az a legbiztosabb, ha te állítod össze saját magad, hiszen te ismered a legjobban a tested és te tudod, hogyan reagál egyes dolgokra. Valaki 160 g ch-val simán bír fogyni, valaki csak 100 g ch alatt képes. Van, aki mozgás nélkül, étrend változtatásával leadja a kilokat, van akinek mozgással is alig megy.
Nézz utána jól a dolgoknak, tapasztald ki a tested, kérj tanácsokat és hagyatkozz magadra. Én voltam dietetikusnál, de nekem nem igazán segített sokban. Konkrétan semmit nem mondott, azt dumálta be, amit már alapból tudok, mást semmit. Ez után kezdtem komolyabb kutatásokba és egy barátom is segített. Pedig alapvetően a dietetikus sem mondott rosszat, csupán számomra nem volt működőképes a dolog
Beírod az adataid megadod, hogy heti fèl kilós fogyást szeretnèl kiad egy elindulópontot, hogyan kezd el mennyi kalória ès mik a makrók.
Ha emellè edzel garantáltan meglesz a heti 1 kikó fogyás. Kalóriabázison tudod vezetni az ètkezèst szerezz be egy konyhai mèrleget is.
Csináld 2 hètig látni fogod van e változás. Az esetek többsègèben ha jól csinálod lesz változás ha meg nem mèg mindig lehet varálni.
Nem kell előre ètrendet irni azt edd amit megkívánsz egèszsèges verzióban.
Most amúgy jobban megnéztem elég egyhangú egy étrend.
Túl sok benne a gyümölcs kevés a zöldség.
A banán megfogja a székletet én ezért nem ajánlom csak néha néha.
És szerintem nem kell egy étkezésnél 120gramm zabot bevinni. Túl sok.
A zsemlét se ajánlom akkor már inkább egy szelet teljes kiörlésű kenyér.
Ezt az étrendet ki írta neked? Komolyan érdekelne.
Hamburger zsemle? Diéta alatt felejtsd el a hamburgert.
Összességében ez szerintem egy nem jó étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!