Fogyókúrában mivel lehet helyettesíteni a lisztet, amikor főzelékre akarok rántást csinálni? Próbáltam anélkül megenni, de nem megy, utálom.
szerintem hagyd ki a rántást.
Az én véleményem, hogy ha úgy próbálsz fogyni, hogy időszakosan kiiktatsz dolgokat az éterendedből amiket később megint enni fogsz, egyidőben a fogyókúrás étrend elhagyásával vissza fognak jönni a kilők.
Ha úgy érzed, hogy a rántásban levő 1-2 kanál liszt hízlal/egésszégtelen, hagyd el a rántást. bármivel helyettesíted más íze lesz. a teljes örlésű lisztnek is más íze van.
Egyél inkább olyan dolgokat amikben nincs liszt. párolt zöldségeket (ne főzd, csak párold kevés vízvben, gőzön, mert így édesebbek maradnak, és benne maradnak a tápanyagok, és vitaminok is) egyél nyers zöldségeket, salátákat.
Ne tök főzeléket egyél, hanem töltött tököt, abban nincs liszt, ne borsó fözeléket, hanem párolt borsót, vagy vegyes zöldségeket stb.
szerintem meg lehet szeretni a természetes ízeket, ha nem megy. akkor akár a plussz kilókkal is kibékülhetsz... :)
ez csak az én véleményem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!