Három harmad?
Szerintem igen.
Érdemes azért nem átesni a ló túloldalára,hogymár mindenki koxol,akinek van valami izom a testén.
Ha jol tudom nem is kimodottan testépít,de javítsatok ki,ha nem így van.
A képei, főleg a beállítottak elég megtévesztőek, de ha a videóit megnézed semmi olyat nem látni rajta, amiből az következne, hogy "biztos, hogy nem naturál".
(Azaz van bőven olyan ember a földön, aki ezt naturálon el tudja érni)
Szóval akár naturál is lehet.
Ha csak a képeket nézem, akkor nem naturál(lényegében elég nagy edzésmúlt után semmi fejlődés majd rövid idő alatt jóval nagyobb fejlődés, mint előtte sokáig ) ha a videókat is nézem akkor azt mondanám, hogy :
Nem koxal él, csak photoshoppal :D
#4,5
Azért, ha a videóit megnézed, akkor nem gondolnád, hogy kép, meg a videó ugyanarról az emberről van. :D
177 centi ? Azt hittem éppen súrolja a 170et.
Egyértelműen natural.Nagyon butának kellene lennie ahhoz hogy ilyen fizikumot koxal érjen el.
OFF
Láttam pár videóját de számomra eléggé visszataszító a viselkedése.Egy videóban 10+ percig elég idegesen felemelt hanggal beszél mintha ideggörcsöt kapott volna.
De nem akartam általánosítani így belenéztem még pár videójába.Ugyanezt tapasztaltam...csak kevésbé ideges stílusban.
A srác kvázi mindenkit ráakar beszélni a tiszta tömegnövelésre.Aki mást csinál az az ő szemében nem testépítő...koxolásról is próbált szót ejteni szerinte a tesztoszteron propionate vizesít :)
Amikor linkeltek neki hiteles leírásokat hogy mi is a helyzet akkor is kételkedett.
Amúgy csinál személyes vlogokat stb norbis témában is megszólalt.
Bele lehet nézni a videóiba van 1-2 szórakoztatóbb de kb ennyi és kifújt.
Nehezen hiszem el hogy bárki is személyi edzésre járna hozzá kivéve ha full kezdő és "melyik fehérjéét" igyam kérdések is problémát okoznak.
A kokszoláshoz nem ért, de ezen kívül milyen abszolút hülyeségeket mond? A dirty bulking meg szerinted egy jó út? Ő azt szidja.
Nem egy isten császár a srác, de jóval kevesebb hülyeség hagyja el a száját, mint a többi youtube kondisnak.
Dirty bulking szerintem is butaság de ha valaki csinálja akkor az ő dolga nem kell habzó szájjal ellene menni az interneten :D
De ő az általános tömegezés (tiszta de több chval) és az utána való szálkásítás ellen is beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!