Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen alakot (tudom, hogy...

Egy ilyen alakot (tudom, hogy messze nem száraz a homár, ennek ellenére nekem formás ez a fizikum) el lehet érni három-négy év alatt (kitartó kemény edzésekkel, étrendre, pihenésre figyelve)?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Identitászavarától meg szőrzetétől most tekintsünk el, jó lenne, ha ezek nem lennének, de sajnos vannak.

2020. febr. 25. 18:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sok embert láttam már aki szurizott is, sőt olyat is aki növizett, de ha s z ar a genetika akkor a büdös életbe nem leszel ekkora, ilyen minőségben. Fontossági sorrend: genetika, kox, pihenés, kaja,edzés, tápkieg,
2020. febr. 26. 08:01
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem lehet 3-4év alatt.Nem árt azért jobban átlátni a dolgokat.Nem csupán méretröl van szó.Ha igy lenne,akkor mindenki csak koxol egy jót 3-4evig es már mehet is az olimpiära,mert elérte a 100 +kilôt oszt csá..Szimetria,kidolgozottság,aränyok,sürüség..Van egy fokú érettsege az izomnak,amihez idö kell.Lehetsz te egy felpuffadt,vizes valami,de esztetikus biztosan nem leszel.
2020. febr. 26. 08:27
 13/21 anonim ***** válasza:

"Van egy fokú érettsege az izomnak,amihez idö kell."

Ez nagyon fontos "foleg" naturban. Ertem ez alatt azt, hogy nem tudsz a szarazsaggal es izommerettel kompenzalni ugy, mint segitseggel. Aki viszont segitseggel dolgozik 10+ even at, na az lesz versenygyoztes.

2020. febr. 26. 09:44
 14/21 A kérdező kommentje:

Éppen ezért kérdeztem a kiírasban láthatóval ellentétben (legalább) ezt:

És legalább az ő formája elérhető így, ahogy írtam három éven belül?

[link]

2020. febr. 26. 09:51
 15/21 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam = kemikáliákkal (is). Nem beszélt (legalábbis ebben a kiírasban) senki sem natty-ról.
2020. febr. 26. 09:52
 16/21 anonim ***** válasza:
54%
Honnan tudjuk mikor nem is láttuk hogy nézel ki?
2020. febr. 26. 10:02
 17/21 A kérdező kommentje:

Azt kérdeztem, hogy _el lehet-e_ érni? És nagyon-nagyon érdekel! A lehet pedig mindig tól-ig tartomány, mivel pontosat nem lehet mondani. Tehát benne van a nagyon JÓ véglet mellett egy MINIMUM is, amely szerint akármilyen vacak a delikvens genetikája, még úgy is összejön kitartással, kemikáliákkal. VAGY nem jön össze a tól-ig vegletek között sem. Ez érdekel hihetetlenül!

Legalább a második forma, ha az első, ahogy írtatok (szépen, érthetően, alaposan kifejtve) lehetetlen ennyi idő alatt.

2020. febr. 26. 12:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha mar van par ev tapasztalatod akkor igen, ez mar elerheto. Nullarol 3 ev alatt nem.
2020. febr. 26. 13:19
 19/21 A kérdező kommentje:

A másik fickó (akiről nem a kiírasban, hanem hozzászólásban mutattam képet) testalkata sem (ha nulláról indulunk)? Három hosszú év alatt sem?

Vagy ez csak a kiírasban látható két képre igaz, és a másik testépítő három év alatt azért elérhető?

2020. febr. 26. 23:23
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
B+ nem mindegy hogy Mr Bean alkatod van vagy Danny DeVito, valamint az se hogy hogy tolerál a szervezet a koxra. Ismerek olyan ex versenyzőt (pasi) , aki kb egy vagy két szezonra készült komolyan, és olyan egészségügyi problémái lettek majdnem beled öglött. És maradandó lett neki a betegsége, valószínű nem is fog 80 éves koráig élni. Ja van még kettő csaj ismerősöm is, ők is életük végéig kib asztak az egészségükkel, nyilván megérte nekik azért a pár hét/hónap jó formáért😁 Azóta árnyékuk önmaguknak mind. De ők választották önként, nem tudom sajnálni egyiket sem. Ja és az eszetlen koxolás okozhat potencia zavarokat, szerintem a legtöbb koxos gyúrós átélte már csak tagadja. Nem kell a duma hogy kell a visszaállító, Hcg, tamoxifen meg hasonló szarságok, akkor nem lesz gond, de akkor is lehet, függ hogy milyen kúrát, milyen mennyiségben mennyi ideig toltad. A visszaállítók bizonyos mértékben segítenek, de nem minden esetben. Ja igen ismerek olyan versenyzőt aki majd egy évig folyamat tolta a tesztót, hiába visszaállítózott, a szervezetének több hónap kellett mire visszaállt a saját tesztoszteron termelése. Egy ideig nem is volt csaja, vajon miért? 😁 De legalább jól nézett ki, csak a pömpölője a pisáláson kívül semmire se volt jó. Ez a forma amit te akarsz, ha jó a genetikád, és lexarod hogy mi lesz az egészségeddel, akkor 5-6év alatt hozható, növivel, ha nincs jó adottságod akkor meg soha nem leszel olyan, bármit tolsz. Ja amúgy iszonyat sok pénzt beletolsz addig, kox, kaja, tápkieg, ne 1-2millióra gondolj, azt legalább 10 el szorozd meg😁 sok sikert 😉(egy szintén ex versenyző)
2020. febr. 27. 06:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!