Egy ilyen alakot (tudom, hogy messze nem száraz a homár, ennek ellenére nekem formás ez a fizikum) el lehet érni három-négy év alatt (kitartó kemény edzésekkel, étrendre, pihenésre figyelve)?
Identitászavarától meg szőrzetétől most tekintsünk el, jó lenne, ha ezek nem lennének, de sajnos vannak.
"Van egy fokú érettsege az izomnak,amihez idö kell."
Ez nagyon fontos "foleg" naturban. Ertem ez alatt azt, hogy nem tudsz a szarazsaggal es izommerettel kompenzalni ugy, mint segitseggel. Aki viszont segitseggel dolgozik 10+ even at, na az lesz versenygyoztes.
Éppen ezért kérdeztem a kiírasban láthatóval ellentétben (legalább) ezt:
És legalább az ő formája elérhető így, ahogy írtam három éven belül?
Azt kérdeztem, hogy _el lehet-e_ érni? És nagyon-nagyon érdekel! A lehet pedig mindig tól-ig tartomány, mivel pontosat nem lehet mondani. Tehát benne van a nagyon JÓ véglet mellett egy MINIMUM is, amely szerint akármilyen vacak a delikvens genetikája, még úgy is összejön kitartással, kemikáliákkal. VAGY nem jön össze a tól-ig vegletek között sem. Ez érdekel hihetetlenül!
Legalább a második forma, ha az első, ahogy írtatok (szépen, érthetően, alaposan kifejtve) lehetetlen ennyi idő alatt.
A másik fickó (akiről nem a kiírasban, hanem hozzászólásban mutattam képet) testalkata sem (ha nulláról indulunk)? Három hosszú év alatt sem?
Vagy ez csak a kiírasban látható két képre igaz, és a másik testépítő három év alatt azért elérhető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!