Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Steve Reeves formát el lehet...

Steve Reeves formát el lehet érni nem Steve Reeves genetikával is? Hogy közben mellőzzük a (főleg kétes eredetű) szterioidokat?

Figyelt kérdés

A cél (hasra/valagra hízó ektomorf alkatnál), egy túlzásoktól távol álló, egészséges, esztétikus hellén sportoló, görög isten testalkat.

Amilyen fizikumokat az ötvenes-hatvanas évek mozifilmjeinek Hellászáról, Rómájáról láttunk.

2020. febr. 18. 22:42
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyik kedvencem!:)

185,5 cm/97,5 kg.volt és ne felejtsük el,hogy 24 éves korára,1950 ben már visszavonult a versenyzéstől!

Kezdéskor 73,9 kg mal lépett a terembe, négy hónap múlva 87 kg volt!!!

Steve Reevesnek hihetelen genetikai adottságai voltak.

A másik elit a hőskorból John Grimek.

Szintén rendkivüli adottságokkal.

Grimek ,nem mellékesen az usa olimpiai súlyemelő csapat tagja is volt.

Ne felejtsük el,hogy a múltszázad derekán vagyunk!!!

Elérni?Ez jó kérdés.A csontozatod,az izületeid,derékméret is genetika függő.És azon változtatni nem lehet.

Ha az izomtömegre gondolsz,akkor talán.

Persze nyilván nem fogsz 4hónap alatt felpakolni annyit,mint Steve,de kitartó edzéssel,és közepes,átlagos genetikával sok év alatt..talán

2020. febr. 19. 08:15
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Genetika kérdéses
2020. febr. 19. 09:15
 3/24 anonim ***** válasza:
76%

Szteroidok nelkul elerni egy jo szteroidos format? Termeszetesen nem lehet, genetikatol fuggetlenul.

Nezd meg Zac Efron formajat a Baywatchban, sehol nincs Stevehez, pedig abban is van egy rakas tren,oxa,primo es tarsai.

2020. febr. 19. 10:48
 4/24 A kérdező kommentje:

Én több helyen úgy olvastam, hogy nem használt növekedési hormonokat, és nagy szerencséjére egy-a-millióból genetikával rendelkezett.

A kőkemény edzés és a hihetetlen genetikája eredményezte ezt az isteni testet.

Van egy olyan feltételezés, hogy nekem nincs ilyen nagy szerencsém genetika/testalkat tekintetében. :)

De szeretnék (ha szükséges, még nála is keményebb edzéssel) ilyen szemkápráztatóan esztétikus ókori hellén sportoló fizikát elérni!

(A szteroidokkal annyi problémám mindenképpen van, hogy az Egyesült Államokkal ellentétben, amit itt kapsz zugárusoktól, annak minimum megkérdőjelezhető a minősége és erős kockázatot rejt mindegyik magában. Szükségem van nekem arra, hogy most vagyok harminchét és csupán ötven/hatvan éves koromra szervi elégtelenségeim legyenek?)

2020. febr. 19. 11:12
 5/24 anonim ***** válasza:
54%
Troll Vagy végtelenül hülye vagy.
2020. febr. 19. 11:48
 6/24 anonim ***** válasza:
54%
Koslayer! Azt mondod Steve Reeves cuccolt?
2020. febr. 19. 11:59
 7/24 anonim ***** válasza:

Most komolyan?Egy Zack Efron szezongyurmás figurát,egy tv-s gyereket hasonlítunk egy elitsportolóhoz?

Ne már!

2020. febr. 19. 12:19
 8/24 anonim ***** válasza:

Sokan gondolják azt tévesen, hogy Steve Reeves naturál volt, mert akkoriban még nem léteztek szteroidok, pedig a közelében sem leszel a csúcsformájának naturálban, és akkoriban már javában léteztek szteroidok. De még egy Zac Efron formát sem fogsz naturálban hozni azzal a keménységgel és szárazsággal, ami neki van.

Vissza kell menni 1930 előttre, hogy reális képed legyen arról, mire képes az ember naturálban, és akkor még ők is csoda genetikának számítottak, akik kiemelkedtek a többiek közül.

2020. febr. 19. 16:56
 9/24 anonim ***** válasza:

Kerdezo: nem csak novekedesi hormon letezik a szteroidok kozott, valoszinuleg azt nem hasznalt, de attol meg mast igen.

A minosege pedig attol fugg hol veszed, komoly szinteken kozel orvosi minoseget fogsz kapni, amiben az es nagyjabol annyi is van mint rairva. Az pedig, hogy milyen szervi gondjaid lesznek nem a szteroidoktol fugg, hanem a genetikadtol.

Egyik szteroid sem okoz a semmibol veseelegtelenseget normalisan hasznalva, csak akkor, ha genetikailag fogekony vagy ra. Minden mas betegseggel igy van. Van ismerosom, aki 20+ eve megallas nelkul hasznal szteroidokat, novit, inzulint, es semmi szervi problemaja nincs, 50 felett. Van aki meg 30-40 evesen meghal. Ez mind genetikatol fugg, ezert is lutri.

#6 Igen, 100%

#7 Pont azert vele hasonlitottam, hogy erezheto legyen, hogy ha meg ahhoz a szezongyurmas formahoz is komoly mennyisegu cucc kell, akkor egy Steve fele elit forma milyen messze all a naturalsagtol.

2020. febr. 19. 17:17
 10/24 A kérdező kommentje:
Önérzetes ötöske, az megvan, hogy ország-világ előtt egyes-egyedül önmagadat minősítetted ezzel le? :D Engem nem zavar, nem én égek. :DDDDD
2020. febr. 19. 18:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!