Steve Reeves formát el lehet érni nem Steve Reeves genetikával is? Hogy közben mellőzzük a (főleg kétes eredetű) szterioidokat?
A cél (hasra/valagra hízó ektomorf alkatnál), egy túlzásoktól távol álló, egészséges, esztétikus hellén sportoló, görög isten testalkat.
Amilyen fizikumokat az ötvenes-hatvanas évek mozifilmjeinek Hellászáról, Rómájáról láttunk.
Kilences, na ugye, hogy így is lehet! Neked köszönöm! Ment a megérdemelt zöld. ;)
Azt le tudod írni, mitől nő az ember, ami nem növi?
Idézem:
Nem csak novekedesi hormon letezik a szteroidok kozott, valoszinuleg azt nem hasznalt, de attol meg mast igen.
Szeretném, ha leírnátok melyek ezek.
Mit szeretnél tkpen?Koxrecepteket?
De megúszhatja.Elsösorban el kéne kezdeni edzeni normálisan.Birom mikor meg egy darab edzest se csinál valaki,de mar versenyszintü formárol,meg koxrol érdeklödik.
Ne szeggyééé semmit,majd ha letoltál 5-6 évet rendes edzessel,kajával,és van rajtad valami izom,tapasztalat,akkor elkezdhetsz agyalni,hogyan tovább.Ha egyáltalán 1evet kibirtál.
Mert legtöbben még a jövö honapot se csinálják vegig.
Úristen... Ennyire hamar feladni? Egyetlen (megmosolyogni való) hónap után? :) Más: attól, ha valaki három évet, vagy öt évet edz (kibír), ugyanúgy nem fogja tudni mit érdemes az évek eltelte után szedni. Mivel ugyanúgy nem mondja el neki továbbra sem senki.
Értem mit akarsz (az egy hónap után sokaknak vége szöveget pontosan értem), de te érted (vagy mások értik), hogy én mire mutattam rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!