Ismertek hiteles online személy edzőt?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva, nekem csak annyira kéne, hogy készitsen számomra személyre szabott étrendet és edzéstervet, amiért természetesen fizetnék is.2020. febr. 23. 01:11
1/8 anonim válasza:
Írj rám privátban, és ingyen összerakom neked pár perc alatt azt, amiért ők minimum 30 ezret elkérnének, mint online személyi edzők. 😂
2/8 anonim válasza:
Valentin Torma, Orosz János, Három Harmad
De ott van Tari Ádám is, őt viszont nem ajánlom, én vettem már tőle étrendet, és nem voltam megelégedve.
3/8 anonim válasza:
Komolyan kérdezem, h aki étrendért fizet, az nem tud számolni?
Csak meg kell fogni egy tápanyagtáblázatot meg egy mérleget, esetleg egy szakácskönyvet vagy anyukádat felhívni és siman megvan. 🤷♀️
4/8 AnonimAthlet válasza:
Amit a 2-es válaszadó leírt az mindegyik egy rakás...
Egyik sem hiteles... Semmi értelme...
Keress fel inkább valami olyan embert akinek van múltja valamint tapasztalata és le is tett valamit az asztalra. Pl: Domonkos Zsolt.
5/8 anonim válasza:
Hungarian Hammer vállal online programot is. Nála nehéz profibbat találni.
6/8 anonim válasza:
Aki Hungarian Hammer névven emlegeti magát az már alapból gáz...
Meg aztán ezeknek az online edzéseknek semmi értelmük nincs
7/8 anonim válasza:
Sok kokszláda, nagyon hitelesek
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2020. febr. 23. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!