Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért és hogyan kezdtél el...

Miért és hogyan kezdtél el edzeni?

Figyelt kérdés
Itthon súlyzozom 2-3 naponta. Elszeretnék menni edzőterembe, de egyedül nem tudnék hogyan neki állni. Személyi edző esetleg? Biztos jobban tudná, hogy miket csináljak és mennyit. Nagyon vékony vagyok, ezért is az aggodalmam.
2020. jan. 31. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Elkezdtem edzeni, mert kedvem volt hozzá. Nagyon sok hozzá kapcsolódó anyagot elolvastam, megnéztem, meghallgattam, értelmeztem. Beszélgettem a sportban jártasabb emberekkel is. Szóval tájékozódtam. Jelenleg többet tudok, mint egy mezei edző, csak én ingyen el tudom azt mondani, mint amit ő.
2020. jan. 31. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Volt rajtam 40kg túlsúly, és féltem, ha csak simán lefogyok lógni fog a bőröm.
2020. jan. 31. 13:44
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon vékony voltam (190 centi és hozzá kb 63 kiló). Nem voltam magammal elégedett, ez miatt semmi önbizalom, magabiztosság. Meg eleve érdekesnek találtam és egyre jobban szeretem csinálni. Az önbizalomnak pedig nagyon jót tesz az, hogy egyre csak haladsz előre a céljaid felé és leküzdöd az akadályokat. Én edző nélkül kezdtem és sose volt személyi edzőm. Mielőtt belekezdtem, több hónapig olvasgattam ebben a témában, aztán edzés közben pedig ezeket mind kitapasztaltam. Neked is ezt ajánlom, hogy olvasgass ebben a témában (de azért kicsit cenzúrázva persze, nem kell mindent elhinni) és egy edző se lehet baromság a kezdetekben, hogy megmutasson mindent helyesen. Sok sikert!
2020. jan. 31. 16:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Karácsonyra kaptunk közösen az unokatesómmal egy alap edzőgépet 50kg súllyal.

Fűtetlen melléképületben kondiztunk még télen is.

185/55kg voltam.

Személyi edző ?

Ugyan már...

2020. jan. 31. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Találkoztam egy csajjal akit megakartam szerezni.
2020. febr. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!