Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy kezdtél kondiba edzeni?

Hogy kezdtél kondiba edzeni?

Figyelt kérdés
Még soha nem voltam konditerembe, szeretnék lemenni. De nem tudom, hogy hogy kell edzeni. Miből mennyit, először mit, utána mit kell enni inni stb. Valaki tudna segíteni? Letudnátok írni hogy ti hogy kezdtétek el?

2013. szept. 11. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

egy regényt lehetne ide írni, de olvasd el az alapismereteket, minden benne van.

Tehát google-ba: alapismeretek.

Alul van tovább gomb is.

2013. szept. 11. 19:48
 2/4 anonim ***** válasza:
olvasd azt amit Montez írt és szerintem legelőszőr nem árt egy személyedző, hogy megmutassa, hogy kell helyesen végezni a gyakorlatokat.
2013. szept. 11. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:
én nem vagyok ugyan szakértő, de ez eléggé függ attól, hogy mit is akarsz, szerintem.
2013. szept. 11. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom izmosodni szeretne, nem sakkozni.

Ha zsírt kell leadni, akkor szálkásító diéta is kell, ha pedig nincs sok zsír, akkor mehet a tömegnövelő étrend. Mindkettő le van írva az alapismeretekben, edzéstervekkel együtt.

2013. szept. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!