Tulsullyal alapgyakorlatok?
Figyelt kérdés
Van 30kg felesleg rajtam, igy is mehet az alapgyakorlat? Guggolas,felhuzas,fekvenyomas..2020. jan. 7. 13:08
2/4 anonim válasza:
Az első kettő akkor menjen, ha szabályosan megy. (Azaz nem fáj/esik be a térded, nem domborodik a hátad, nem emelkedik fel a sarkad ...)
3/4 anonim válasza:
Mehet e?
Egyenesen kötelezö!!!
Ezzekkel az alapgyakorlatokkal égetsz el rengeteg caloriát!!
Nagy izomcsoportokat dolgoztat meg+segedizmokat.
Bicepszezessel ezt nem éred el,az egy hatásralan gyakorlat fogyasztäs szempontjáböl, energia alig kell hozza,az elhasznált caloria minimàlis.
4/4 anonim válasza:
Én felhúzást kezdőnek nem ajánlanék, helyette hiperhajlítás, aztán ha lesz izomzatod ahhoz, hogy fel tudd venni egyáltalán a helyes alappozíciót...
Sajnos a saját szememmel láttam ahogy egy rossz testartás egy életre megnyomorított valakit felhúzással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!