Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen gyakorlatokat végezzek...

Milyen gyakorlatokat végezzek fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Szeretnék járni edzőterembe de nem tudom milyen gyakorlatokat kéne csinálnom.Fogyni szeretnék és legfőképp has popsi és comb formálni.Ebben szeretnék segítséget kérni hogy ezt milyen gépekkel gyakorlatokkal és hány darabbal lehetne végezni. Néztem ilyeneket interneten és nem nagyon találtam és személyi edzőt se tudok fizetni hogy állítson össze nekem edzéstervet.

Előre is köszi!

2020. jan. 6. 22:37
 1/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem találtál edzéstervet???
2020. jan. 6. 22:49
 2/6 A kérdező kommentje:
Edző terembe nem.
2020. jan. 7. 06:44
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Fogyáshoz diéta kell. Formás testhez edzés.

A gépek használatához tudsz segítséget kérni ott is, de neten is vannak leírások hozzájuk. A súly, illetve ismétlésszám csak rajtad múlik (bár az utóbbit izom növeléshez 10-20 között érdemes tartani, ha többet tudsz megcsinálni, akkor nehezebb súlyt kell feltenni). Én azt javaslom, hogy próbálj ki minél több gépet, szépen fokozatosan. Érezni fogod, mit mozgat meg, és az alapján te is tudsz majd edzéstervet csinálni. Én azért a helyedben a többi izom csoportot is megmozgatnám, különben aránytalan leszel.

2020. jan. 7. 09:23
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Fogyni? Gyakorold a konyhai mérleg használatát, némiképp erősíti az ujjaidat is.

Az meg, hogy nem találtál edzőterembe edzéstervet: no comment.

2020. jan. 7. 12:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi tudom hogy diéta kell mellette azt is csinálom nyilván köszönöm aki normálisan válaszolt
2020. jan. 7. 13:38
 6/6 anonim válasza:

A testsúly önmagában nem mérvadó! Az életkor, a testmagasság és a nemed határozza meg, hogy milyen az optimális.

Ha úgy érzed, hogy túlsúlyod van, az életmódon kellene változtatni. Több mozgás, rendszeres napirend, étkezés szükséges. Lehetőleg kerüld a cukros édességeket, a csipszeket, az üdítőket, igyál minden nap elég vizet - lehetőleg tisztított vizet, sok zöldet, gyümölcsöt, kevesebb kenyeret, kerüld az ízfokozót, a mesterséges édesítőket (főleg az Aszpartámot). A savanyú káposzta rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, viszont nem emészthető és tisztítja a beleket.

2020. jan. 8. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!