Baj ha szűken fogom a rudat fekvenyomásnál? Vállszélességnél alig szélsebben?
Heti 2x
Edzés végén
A szűknyomásom viszont csak 10 kilóval volt kisebb a rendes nyomásomnál,ami azt jelenti hogy a tricepszem irreálisan erős a mellemhez képest
A fej fölötti tricepsznyújtást pl 50 kilóval csinálom 10 ismetlesekkel,kétkezes rúddal
Akkor váll, vagy edzésprogramozás(mivel, ha egy "bebukott csúcsnyomás" van előtte, akkor nem igazán szokott menni az adott izom jelentősebb járulékos terhelése közel azonos súllyal ugyanazon az edzésen (fekve-majd szűknyomás))
,
vagy nem engeded le a rudat eléggé fekvenyomásnál, és csak a "tricepsz intenzív" részt csinálod, és így a melled "lemaradt"
Mivel valamiért nem írod meg, hogy a fekve nyomásnál hogy jutsz el a "már nem megy 110"-be sorozatig, így nem nagyon tudok többet mondani.
Hogy érted hogy hogy jutok el?
10 kilonként emelem ha maxolni akarok
80,90,100
Itt nem az a baj,hogy kofáradok elötte,hanem gyenge a fekvenyomás.Mert a széria se megy alapból
A technikaddal minden oke?
Ha kozepen all meg a suly, erdemes lehet reszleges nyomast, padlorol nyomast beiktatni. Nem biztos az hogy olyan eros az a tricepsz. Tolodzkodas mekkora osszsullyal megy, milyen ismetlessel?
Nem szoktam csinálni,nincs tolódzkodó övem
Épp az volt a kérdés hogy fogjam e szélesebben,meg a túl szűk fogás nem rossz e?
Szerintem technikailag rossz igen.Nagyon szűken fogom
A fogasszelesseg csak egy kis resze a technikanak, azert kerdeztem.
De ha tudod hogy rossz, miert nem valtoztatsz? Tudod hogy kell nyomni? Az osszes szukseges mozdulattal tisztaban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!