Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi ideig kell edzeni hogy...

Onyx123 kérdése:

Mennyi ideig kell edzeni hogy láthatóan megnöljön az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Már rendszerességel meg nagy kitartással edzek 2,5 hónapja de az önbizalmam az edzés után pár órával később elszáll,mindennapjaimban nem vettem észre változást.Köszi a válaszokat :)
2019. szept. 25. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Írjál Zolikja nevű felhasználónak. Tőle tudsz vásárolni cuccot.
2019. szept. 25. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Amikor elkezdik majd rajtad látni az eredményét... jönni fog az önbizalmad is. Ez nem idő, hanem inkább elszántság és edzés hatékonyság függvénye. Van akin látszik három hónap után, másnak kell másfél év... Valakiről meg el sem hiszik, hogy tudja hol van a terem.
2019. szept. 25. 19:01
 13/17 A kérdező kommentje:
én nem akarok kokszolni csak edzéssel szeretném elérni az önbizalomnövekedést,meg persze én olyan vagyok aki folyton a testét nézegeti szval ha nőne az izmom valszeg akk az önbizalmam is.
2019. szept. 25. 21:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha állandóan nézegeted magad akkor jó eséllyel van benned egy kis nárcisztikus hajlam. Jellemzően pont az ilyen emberek szeretnek a legjobban kokszolni. Neked is tuti bevállna...
2019. szept. 26. 05:57
 15/17 A kérdező kommentje:
csak nem akarom elrontani az egézségem az ilyen szerekkel
2019. szept. 26. 13:47
 16/17 A kérdező kommentje:
meg bennem van az hogy ha valaki nagyon idegesít vagy netán állandóan pofázik jól elverjem,ha már szóval nem megy...
2019. szept. 26. 13:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Nwm egészségtelen
2019. szept. 26. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!