Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ki szeretném magam gyúrni....

Ki szeretném magam gyúrni. Lent tovább Ki akarom gyúrni magam nem vagyok magammal meg elégedve. Sokan basztatnak hogy kövér vagyok és ez sok dologra ki hat. Nincs önbizalmam. Hogy kezdjem el? 16/F

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 00:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Csontvázból könnyebb lenne,mert akkor elég lenne edzeni és hányásig enni.De dagiként meg kellene tanulnod pontosan táplálkozni rögtön az elején és erre fektetni gyakorlatilag az egészet,erre meg nem sok 16 évesnek van affinitása vagy lehetősége,ezért mondhatni alapjaiban veszett ügy a terved.Egy kicsit izmosabb dagi pedig csak még csúnyább mint volt.
2015. aug. 9. 00:34
 2/7 anonim ***** válasza:
4%

Kezdjél el fogyókúrázni és ezzel párhuzamosan edzeni. A testépítők étrendjavaslatai nem jók. Elég napi 3 étkezés kevés szénhidráttal és sok salátával.

Én edzéstervet először az interneten találtam testépítőoldalakon. Nagyon fontos, hogy a gyakorlatok helyes végrehajtását is olvasd el.

Régen én is kövér voltam, de sikerült lefogynom és mellé 1 kis izmot is felszednem.

2015. aug. 9. 00:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Boxolok verseny szinten. 100kg vagyok 182cm. Egyesek szerint olyan mint ha edzenék a testalkatom miatt mások szerint kövér...sajnos a lelkemre veszem
2015. aug. 9. 01:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha versenyszinten boxolsz akkor ott bejátszik heti 5 edzés is akár,ami vehető kemény kardiónak.És ennek ellenére vagy nem kicsit elhízva ami azért nem hétköznapi ennyi idősen.Ehhez vagy ipari mennyiségű szénhidrátot kell bevinni naponta,vagy agyagcsere beteg vagy.Nézz ki testépítő oldalon egy 70 kilós súlyra méretezett étrendet és azt tartsd be a lehetőségedhez mérten.Ha egy hónap múlva nem kezd el rohamosan csökkenni a súlyod akkor menj el orvoshoz.
2015. aug. 9. 02:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el a Sárga Kapszulát, és vedd figyelembe, amit a 3-as írt.
2015. aug. 9. 07:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Pontosabban a 4-es választ.
2015. aug. 9. 07:24
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitséget
2015. aug. 9. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!