Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Probléma ha az önbizalmam...

Probléma ha az önbizalmam főleg a külsőmtől függ?

Figyelt kérdés
Mikor kis vézna hülye voltam, kb 0 önbizalommal elég szerencsétlen és bizonytalan voltam. Viszont mióta kezdek jobban kinézni sokkal magabiztosabb vagyok, jól érzem magam, hallatom a hangom, sokat beszélek, sokat nézegetem a testem a tükörben, mert tetszik (tudom, önimádó k*csög, stb. de nem ez a kérdés). De szinte csak ettől függ az önbecsülésem. Mi lesz ha egyszer nem tudok már edzeni, vagy beteg leszek, elhízok? Mit tegyek az ellen, hogy ennyire azonosuljak a kinézetemmel? Ha jól nézek ki szeretem magam, ha nem, akkor pedig gyűlölöm.
2014. jún. 9. 20:58
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Ez a jo. Van aki felszedhet akarmennyi izmot ugyanugy onbizalommentes.

Mondjuk jojj ra arra hogy akik most emiatt szeretnek vagy szorakoztatonak talalnak azok nem a 37-es karod miatt teszik azt hanem a szemelyiseged miatt,

2014. jún. 9. 21:04
 2/6 anonim ***** válasza:

a legtöbben, akik már korosabbak vagyunk, pontosan ezért nem adjuk fel, és edzünk amíg élünk, hogy mindig a maximumot hozzuk ki magunkból...

"Mi lesz ha egyszer nem tudok már edzeni"

ez csak rajtad múlik

"vagy beteg leszek"

ha relatív egészségesen eszel, rendszeresen test-mozgol, és nincs semmi örökletes nyavajád, akkor erre igazábol gondolni is felesleges... Ha meg egyszer majd olyan beteg leszel, hogy tényleg nem megy tovább, onnan már nem lesz vissza út a koporsóig...

" elhízok"

ez is csak rajtad múlik..

2014. jún. 9. 21:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is mindig nézem magam főleg most,hogy jött a ,,bikini" szezon így mehetek trikóban :) és az üzletsorok üvegében szoktam magam nézni autók ablakin :) :D mindenhol nézem magam :)
2014. jún. 9. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem probléma. Sem önelégültnek nem kell lenni, sem onbizalomhianyos luzernek. Normális legyen az ember ez a lényeg.
2014. jún. 9. 21:21
 5/6 tkodit ***** válasza:
az önbecsülésed teljesen nem függhet a fizikumod milyenségétől. Nem baj, ha magabiztosabb vagy egy jó testtel, hiszen ki ne lenne az. De ez nem képezheti alapját annak, aki vagy, és amit szeretsz magaddal kapcsolatban.
2014. jún. 9. 23:19
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Nem csak egy test vagyunk. Nem ettől függ, hogy milyenek vagyunk. Én pl gyógyszergyárban melózom, mint minőségbiztosító. Szerintetek ott érdekel bárkit is, hogy milyen izmos vagyok? Szóba sem kerül. Ott az a lényeg, hogy fejben ott legyek, a tudás számít. Az az ember van elismerve, aki okos, tud gyorsan dönteni, és nem az aki izmos. De majd rájöttök.:)
2014. jún. 10. 05:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!