96-os szül vok. Régóta focizok. Most nagyobb korosztályba kerültem, de nincs önbizalmam nem szeretem ha kiabáll rám az edző. Félek magamra venni a játékot félek a hibáktól pedig alapemberkét számítanak rám. Mit tegyek?
a legnagyobbak is hibáznak,erre gondolj lásd Messi vagy Ronaldo esete a közelmúltból mind a kettő hibázott és elúszott a BL döntő.mégis van önbizalmuk újra és újra kifutni a gyepre,labdát kérni, lőni,cselezni,passzolni esetleg elönzőzni a dolgokat.vagy említhetném Zinadine Zidanét is....nála nagyobb labdarúgó nem nagyon volt Franciaországba mégis oltári hülyeséget követett el a VB fináléba....ez a másik oldal....
ne legyél beszrai,mert ha jól játszol és szerencséd van felfigyelhetnek rád fél profi vagy profi osztályokból is.még egész fiatal vagy előtted a lehetőség.ez motiváljon és az edző szavai...ha alapember vagy nála nem azért kiabál veled mert nem jól csinálod hanem h halljad és megértsd....ha rosszul játszol akkor a kispadra ültet vagy lecserél
Utolsó, ismerős helyzet...Én pl ezért hagytam abba focit(most újra játszanék a falusi csapatban)
De te ne add fel.Bárki bármit mond szard le ,ha meg nem tetszik egyeseknek(edződnek,társaidnak) ahogyan játszol mond meg nekik ,hogy vagy elviselik ahogy játszol vagy viszlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!