A gyúrósoknak sok önbizalmat ad a kondizás? Eléggé vékony vagyok és semmi önbizalmam sincs, zárkózott vagyok ez miatt.19/F
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 21:11
1/9 anonim válasza:
Én is így voltam,amikor elkezdtem akkor 53 kg voltam
....Most 110 kg :)
2/9 anonim válasza:
Egy bizonyos pontnál,mikor már látod,hogy fejlődsz,hogy menniy munkád van abban,hogy igy nézzki,akkor nagyon nagy önbizalmat ad,mégha mások is megdicsérnek..még azis :)
3/9 anonim válasza:
1. Válaszoló!
Az nem semmi! Hogy csináltad?
4/9 anonim válasza:
Kicsit ad, de nekem pl nem sokat, pedig 27 éve edzem. Van akinek meg pár nap edzéstől nagy arca lesz.
5/9 anonim válasza:
persze! a jó külső mindig ad önbizalmat, főleg ha dicsérnek.
6/9 *Glissade* válasza:
Ez a személyiségeden múlik. Adhat önbizalmat, de akár el is veheti.
7/9 *Glissade* válasza:
Bővebben kifejtve ez azon múlik, hogy te mit akarsz elérni, ki akarsz lenni, mit vársz tőle, hogyan viseled a kritikát ésmások véleményét. Mennyit áldozol rá, mennyire veszed komolyan. Hogyan éled meg a síkert, a bukást, meg úgy összeségében az egészet.
8/9 anonim válasza:
az egót az erő az egekbe növeli szted miért a danabolt zabáló embereknél van akkora arc mint a nagyképernyős tv?
ez egy ősi ösztön az erő az státusz régen legalábbis az volt az ókorban őskorban, de manapság betondzsungelek vannak itt az IQ számít.ezért is nézik le a szódásszemüveget viselő pattanásos képű mérnökök a kigyúrt embereket
9/9 anonim válasza:
Van aki mindig kicsinek érzi magát akkor is ha már nagy..valami sosem elég :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!