(Ha lehet elsősorban testépítők válaszát várom!) Üdv! A nevem Ádám. 1 éve tartózkodom kint hollandiában, azóta kezdtem el foglalkozni hobbi szinten a testépítéssel kissebb nagyobb kihagyásokkal. A kérdés egyértelmű. itt van egy pár adat rólam ami segít a válaszadásban:
Ezek az adatok csak hozzávetőlegesek! A szándékom az hogy feltömegeljem magam 110,115 kg-ra majd szálkásítsak. viszont félek attól hogy túlzottan elzsírosodom ha a jelenlegi alkatommal tömegelek! Ezért kérem a segítségeteket! Válaszokat előre is nagyon köszönöm! Ádám.
Csökkentsd a szénhidrát bevitelt, és úgy tömegelj, ha feltétlen 110 kilóról akarod magad leszálkásítani :)
2013. jan. 27. 14:58
2/8 A kérdező kommentje:
Rendben! Viszont a jelenlegi állapot szerint a célom eléréséhez tömegeljek, vagy fogyjak?
2013. jan. 27. 15:12
3/8 dirtboy válasza:
szálkásíts,dobj le vagy 10kilót ami legalább 10hét lesz jó esetben, aztán kezdheted a tömegelést.
2013. jan. 27. 15:14
4/8 anonim válasza:
Hát te azt írtad hogy a célod hogy 115 kilóról leszálkásíts, ahhoz hogy 115 kiló legyél, tömegelni kell.. :D hány kiló akarsz lenni (zsirmentesen)
2013. jan. 27. 15:28
5/8 A kérdező kommentje:
nos 90-100kg között! visszaolvastam és tényleg kicsit félreérthető. Tehát : (huh :D ) a mostani alkatom megfelelő-e tömegeléshez, vagy szálkásodjak picit? :) Bocs ha kissé kacifántosan fogalmazom :)
2013. jan. 27. 15:52
6/8 dirtboy válasza:
továbbra is tartom amit írtam.
2013. jan. 27. 16:04
7/8 anonim válasza:
szerintem csökkentsd a testzsírt legalább 15-17%ra.
az nem szálka,de a mostanihoz képest jóval alacsonyabb tzs.
véleményem szerint 33%os tzs-vel nincs értelme a tömegelésnek.
nem esztétikus,nem egészséges,nem kényelmes.
2013. jan. 27. 16:36
8/8 anonim válasza:
Én a helyedben mindenképpen szálkásítanék...kisebb súllyal kisebb testzsírszázalékkal indultam nálad, de mivel én is hízós vagyok ráadásul a szénhidrátot sem egyszerű eltalálni kezdőként, bezsírosodtam szépen. Most 5 hónap tömegelés után van rajtam 10-15kg felesleg minimum. Már bánom azt is, hogy én sem egy 8-10 hetes szálkásítással kezdtem, pedig mondom, rajtam ennyi felesleg nem volt, mint rajtad. Ez nem bántás, ne érts félre. Csak most meg szívhatom a fogam, hogy 18 v 20 hét lesz-e a diéta. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!