Megjavulhat az önbizalmam a testépitéstől?
Viszonylag félénk srác vagyok, de szeretnék ezen változtatni. 😀
18/F
Erősen szituáció függő.Ha te mondjuk a társaságtól félsz nem mersz beszélgetni nem bírod a tömeget akkor a konditerem (nem feltétlenük súlyzós edzés) segíthet rajtad.Ott majd beszélgetned kell.Megkell szokni a tömeget.Akár haverkodhatsz is.
De ha teljesen más miatt van önbizalomhiányod pl otthoni bántalmazás....akkor nem biztos hogy ez a legjobb út.
De ártani nem ártasz vele :D
Ha az önbizalomhiányod úgy értendő, hogy elégedetlen vagy a kinézeteddel (mert nem érzed magam elegendően izmosnak), akkor ezen nyilván javíthat.
Ha nem a külsőddel van bajod (hanem pl. akadozva beszélsz, dadogsz), akkor nem valószínű. De ha a mozgás úgy "általában" jólesik (pl. sikerélményt ad), akkor még az is lehet, hogy ilyen esetben is segít valamennyit.
Hát nem hiszem Xd . Én alapjáeraton nem vagyok félenk. De pl. a lányokkal szemben igen. És hiába vagyok már sokkal izmosabb mint voltam meg az átlag korombelieknél is izmosabb vagyok ( de még messze a cél XD) de attol még ugyan úgy félénk vagyok a lányokkal szemben...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!