Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyire legyek vékony ahoz,...

Mennyire legyek vékony ahoz, hogy gyors is legyek?

Figyelt kérdés
Hány kg-nsk kellene lennem ahoz, hogy tényleg nagyon gyors legyek? Mert úgy tudom, hogy nagyobb darab emberek, azok erősebbek. A kisebbek pedig gyorsabbak. Tehát egy bunyónál átlag magasságú embernek. A 60-70 kg testsúly vagy a 80-90 kg a legjobb. Nos én le akarok szálkásítani, szerintem a max az 65 kg nagyon max 64 körűl. Mert amikor még csak 2 hónapja edzettem, akkor is ez alá be mentem, akkor nagyon sovány voltam. De mostmár lehet ez is kevés lenne. És azért a lányoknak nem tetszenek a nagyon nyeszledt fiúk. Na meg kockahasat is akarok olyan kb közepesen kidolgozotatt. Ami még akkor sincs meg ha csak 70 kg vagyok. Jelenleg 72 kg vagyok, 180-181 cm magas. És 10 hónapja edzek, még annyit ha leszálkásítok. Mennyit edzek még rá most is meg azután is, hogy gyors maradjak. Illetve heti 2-3 max 4x kb 35 perces 2-3 körös edzés elég lessz? És egyátalán el érhető még nagyobb fűrgeség, vagy csak akkor ha tényleg nagyon nyeszledt vagyok. Mondjuk így is elég gyors vagyok, de ezt szeretném fejleszteni, illetve kockahasat is akarok!

2019. júl. 29. 10:16
 1/6 Goosebump ***** válasza:

Nézzél K1 vagy MMA közvetítést, az elit kategóriákban. Van ott izom gazdagon. Emellett a sprinterek, gát és akadályfutók is rendszerint szín izmok.

A gyorsaság edzéselméleti megközelítése a max erőt hangsúlyozza. Illetve a beidegzést, ami a robbanékonysághoz szükséges. Adok linket. [link]

2019. júl. 29. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Na megint itt a bunyós, magát grammra pontosan mérő, tzs-t tized %-ra számoló nagyokos.

Már csak egy hónap és újra suli! Füzeteket, ceruzát anyukád megvette már?

2019. júl. 29. 10:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyors a küzdősport edzéstől leszel, nem a súlyodtól barom . .
2019. júl. 29. 13:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Járok már 1 éve Wing Txun-ra. És de a súlyomtól is fűrge leszek. Ha vékony vagyok, mert lehet akár talán egy 160 kg-s ember is gyors, ha magas nagyon. Na meg nyomott ő is valamit. De nem lesz olyan fűrge még így se. Na meg egy 120 kg-s emberke, is max akkor lesz ilyen, ha legalább 230 magas. És nsm csak a gyorsaság érdekel, hanem a kockahas is, mert úgy látom bejön a csajoknak. És az enyém nehezen is fejleszthető. Mert szerintem amúgy is csak 4 kockám van.
2019. júl. 29. 14:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagy lehet, nem vagyok elég vékony ahoz, hogy kockahasam legyen. Mert egy fél éve 66-7 kg-sen még elég kockás volt. De akkor nem érdekelt. Csak ettem és fel híztam egészen 81 kg-ra. És így jártam, most east fest miatt le ment 4 kg.
2019. júl. 29. 14:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Wing tszung szar, wudang kunfut edzed! Rendesen edzed fel a kezed ilyenre [link]

Emellett le kell szalkasitani 8.6-9.4% koze!

Ha koveted a tanacsaimat akkor nem lesz ellenfeled!

2019. júl. 29. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!