Szálkasitsak vagy tömegeljek még?
Sziasztok.
1,5 éve tömegelek.Mikor elkezdtem akkor is volt rajtam zsír.Skinny fat alkatú voltam.
Most vagyok 185 cm 83kg.
Mosógép marad :D
Köszönöm a tanácsokat.
Úszógumi, hájpacni, bújjon el jövő nyárig, meg az anyátok icsája...
Teljesen normális emberformája van. Én nem testépítő szemmel nézem, hanem józanul. Ha azt hiszitek, csináltok belőle egy ilyen bebarázdált, dülledt erű, nullzsírszázalékos, darázsderekú izét, és akkor majd több lánynak nedvesedik be a bugyogója, akkor nagyon tévedtek. Vádlisodni lehet még, vállasodni, erősödni sose árt. De a legtöbbeknek ez a testzsírarány a norma a szexuális fantáziájában, nem az ér- és kockakollekció, amivel legfeljebb a konditermi arcokkal tudtok egymás közt kakaskodni. Úgyhogy bátran ki lehet menni a strandra azzal a szexi félcentis pocakkal, bár minden srác pont így nézne ki a strandon!
Ezt adom! :D
A Tube-on is bírom, amikor feltölt valaki átalakulós videót, amin a kezdőállapot 180 centihez társuló 130 kiló háj, majd a végére látható hasizmok, enyhén kerekedő vállak, egészséges arc, sokan meg leírják, hogy "hát, ez nem valami nagy forma...". Bár minden ember "csak" annyira (meg ennyire, mint a kérdező) lenne formában.
17: El vagy tévedve picinyem. Aki testépítéssel, kondival, súlyzós edzéssel formálja magát, annak nem elég annyi, hogy jobban néz ki, mint a strandon billegő aputestű amőbák. Ez nem a bugyi nedvesedésről szól b+ hanem egy kitűzött cél eléréséről, de ezt a te hülye fejed úgyse fogja bevenni.
Neked nincsen célod az életben?? Áruld el mi, az hadd fikázzam le..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!