Mit kéne csinálnom ha ilyen testet szeretnék? Zac Efron testet szeretnék, szálkásítsak, tömegeljek? 16/F 183cm 66kg
3hete elkezdtem kondizni, és megpróbálom vegyíteni a street workouttal..Megvan a kellő motivációm, és elég komolyan is veszem..Jelenleg az étrenddel vannak a problémák, de megoldom őket..Az a kérdésem lenne, hogy most szálkásítanom kéne, vagy tömeget növelni?
Nagyon rossz genetikám van, legalábbis szerintem, iszonyú sokat eszem, magas vagyok, a végtagjaim vékonyak, de viszont a hasamra, és a combomra hízom..
Egy Zac Efron(pl mint a Baywatch-ban) testet szeretnék elérni, tudom hogy ez nem naturál, és még úgy is 2-3-4 év..Szóval mivel 183cm vagyok, 66kg szóval lényegében sovány vagyok, mégis nagyon zsíros a hasam, így mit kéne tennem?Kockahasat szeretnék a későbbiekben, de 66kg-val diétázni szerintem nem kéne..Szóval ha jó a gondolkodásom akkor 1év alatt feltudnák szedni 12kg-t (kb 8-9k izom, 2-3kg zsír-t), szóval lennék olyan 78-79kg, utána kéne szálkásítanom, és diétázni?
Rántott hús az nem jó. Panír tudod te is miből van.
A hús az kell ( csirke,marha,sertés stb.) mert a húsoknak a legjobb az aminosavprofiljuk. Mellesleg hús nélkül elég kevésnek bizonyosul a fehérjebevitel.
Leírta, hogy azt szereti. Nem láttad? Akkor már olvassák figyelmesebben.
Én speciel simán estén a rántott húst és szálkás vagyok mint egy keszegraj szóval...
Egyesek mint pl te is kedves 62 es imadjátok túlpörögni ezt a témát pedig az a helyzet, hogy egyáltalán nem bonyolult dolog ám ez.
Olyan rossz, amikor egy férfi válogatós kcsg :(((
Mint egy lány. Mindig húgom jut eszembe az ételekben válogatós férfiakról, aki sok mindent nem eszik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!