Kezdőoldal » Sport, mozgás » Téli sportok » Hogyan kezdjem el az edzést?

Hogyan kezdjem el az edzést?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 16 éves vagyok és szeretnék elkezdeni edzeni. A magasságomhoz képest a súlyom alapján van rajtam elég sok felesleg (186cm- 94kg), ezért szerintem szálkásítással, diétával kéne kezdenem és minimum egy 10 kg-t le kéne dobnom. Szerintetek az étrendemet és az edzésemet hogyan alakítsam? Úgy értem, hogy étrendben miből legyen több és mennyi (fehérje, szénhidrát, zsír stb.) és az edzés főként kardióból álljon?

2016. júl. 19. 18:25
 1/4 A kérdező kommentje:
Ops, véletlenül a téli sportokhoz raktam... :D
2016. júl. 19. 18:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

látom, nem nagyon kapsz válaszokat

Nézd, itt az emberek mindennféle okosságokat írnak én nem fogok. Szerintem nagyon föl van ez az edzés dolog fújva.

Én heti 3szor szoktam edzeni, kardió/mell/hát/váll/tricepsz/bicepsz/láb utána egy pohár fehérjeturmix, vagy simán csak tej, és normális, hétköznapi étrend mellette. Fél év alatt elkezd látszani az eredmény.

Ha csak nem akarsz hivatásos testépítő lenni, bőven jó, hidd el.

2016. júl. 19. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
és fogyni a konditól nem fogsz, csak izmosodni, sőt, egy idő után, ha abbahagyod, hasra hizlal a kondi edzés.
2016. júl. 19. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Először építs izmot, amit utána leszálkásíthatsz!

az interneten sok edzéstervet és étrendet találsz. Talán a Sárga kapszula is letölthető még.

2016. aug. 10. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!