Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyom rossz lakom van....

Nagyom rossz lakom van. Hogyan kezdjem az edzést ez edzőteremben? Még sosem voltam (képet linkelek )

Figyelt kérdés
nem vagyok formába és azt sem tudom hogy néz ki egy ilyen hely bellülről. szerintetek hogyan tudok leghatékonyabban fogyni ? pl csak futógép , vagy kombinálva valamivel ? vagy valami tipp hogy éhgyomorra menjek vagy előtte egyek pl salátát?

2016. jún. 4. 21:34
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
2016. jún. 4. 21:35
 2/13 anonim ***** válasza:

Erről könyvet lehetne írni... Még jó, hogy más már megtette...

Kezdd azzal, hogy töltsd le, pdf-ben ingyenes. Címe: " A sárga kapszula".

Az alapok benne vannak.

2016. jún. 4. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:

De a képet elnézve nálad nem a zsír a legnagyobb probléma... Zsír csak a hasadon van, viszont sehol semmi izom rajtad, mindenhol máshol túl vékony vagy.

Én lehet, hogy izomépítéssel kezdenék inkább a helyedben, akkor a hasi zsír sem lenne annyira feltűnő.

2016. jún. 4. 21:40
 4/13 A kérdező kommentje:
szeretem a könyveket de két munka mellett nem nagyon futja rá ide is munkaután beesek és annyi, jövőhéten mennék már a kondiba
2016. jún. 4. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak 100 oldal kb. :)
2016. jún. 4. 21:44
 6/13 A kérdező kommentje:
izom rajtam semi , és nem tudom miért napi szinten 2 x 30 percet bicajzok , munkába odafelé vogog felfelé kell tekerni meredeken , es a labamon semmi izom , már egy éve !!! pedig eszemfehérjét is
2016. jún. 4. 21:47
 7/13 A kérdező kommentje:
egy restiben vagyok pincér szoval még csak nem is ülő munkán vagyok...
2016. jún. 4. 21:48
 8/13 anonim ***** válasza:

A bringa nem izmosít. Ahogy a pincér meló sem. Mivel nem megszakítás nélküli, így még aerobnak sem jó, csak fáraszt.

Plusz felszolgálóknál a rendszeres, egészséges táplálkozás sem jellemző.

Mindenek előtt a kaját kellene rendbe tenni. Kezdetben jó a szálkásító diéta, mivel van rajtad némi zsír, így kezdőként emellett is izmosodhatsz. Ha pedig nem jön izom, átváltanék tömegnövelő étrendre.

A futógép nem kell, a bringával az aerob mozgás adott.

A teremben inkább súlyzós edzés. Heti 3, teljes testes átmozgató edzés kell.

2016. jún. 4. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:
2016. jún. 4. 22:06
 10/13 anonim ***** válasza:

[link]

Annyi, hogy lábra szerintem többet ér a guggolás, és a kitörés súlyzókkal...

De tényleg olvasd el a sárga kapszulát! ;)

2016. jún. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!