Miért ilyen rossz, hogy a nők, ha vékonyak akarnak lenni, nincs melluk, ha pedig mellet akarnak, hizni kell. mindenhova. (? )
Genetika.
Aranyközépút: A kövér és a vékony között: NORMÁLIS súlynak hívják.
köszönööm.
nem csontváz akarok lenni, de tessék félreérteni.
az arany kozéput ahogy most nezek ki, velemenyem szerint. de ennél azert szeretnék vékonyabb lenni, ezért merult fel a probléma cicit illetoen :(
mellesleg / :) / aki azt irta, hogy a nőtarsaknak ugy tetszem, ha nagy mellem van, a férfiaknak meg vékonyan, az szerintem osszecserélte a mondanivalojat! :)
Nem cseréltem össze.A nők szokták egymás mellét állandóan fogdosni,meg véleményezni értékelni,míg engem,meg a legtöbb ismerőseimet annyiban foglalkoztat a mell,hogy ne legyen lógós.Ennyiben kimerülnek a kritériumok.A mérete is mindegy de inkább legyen közép méretű,vagy kicsi.Ettől sokkal fontosabb a sportos formás izmos alak-mert ugye az izmok adják a formát nem pedig a zsír-és a vékony derék.
Az előző meg nem tudom hogyan hozta ide a véznaságot,amikor a kutya sem beszélt itt vézna nőkről.
attól nem lesz kicsi melled, ha vékony vagy, csak akkor, ha nem eszel elég húst,nem viszel be elég vitamint. a fehérjére kell odafigyelni. egyébként genetikailag valaki kis mellű, valaki nagy mellű. de akinek nem szerencsés ebből a szempontból a genetikája, az az előbb írt fehérje, és sok vitamin segítségével, valamint vannak mellizom erősítő gyakorlatok,amikhez csak súlyzót kell venned, és egy párhét alatt, ha rendesen csinálod naponta, már jelentős változást fedezhetsz fel.
én ebből a szempontól szerencsésnek mondhatom magam, mert vékony vagyok, mégis viszonylag nagy melleim vannak. nővéremnek például kifejezetten nincsenek mellei, ez csak egy példa rá, hogy ez mindenkinél egyedi. :)
google-ban blogokat, vagy youtube videókat keress, ha bevállalod a mellizom erősítést.
sok sikert, remélem segítettem!
ha van még kérdésed írj nyugodtan privátban! :))
Amit a 6-os írt az legfeljebb rá igaz, de általánosítani nagy butaság lenne. Igenis sok, nagyon sok férfi van, aki hozzám hasonlóan a nagy melleket szereti (most nem a szilikonról beszélek), és nagyon is fontos kritérium a számára. Azt meg végképp nem értem, hogy az elmúlt pár évben hogy alakult ki ez a marhaság, hogy a nőknek izmosnak kell lenniük egyesek szerint...
Na mindegy a lényeg, hogy szerintem is sokkal inkább legyen rajtad némi "felesleg", nagy cicikkel, minthogy vékony legyél kis mellekkel.
Osztom a 4-es véleményét!
Egy nagy tévhit a nők körében,hogy a pasiknak a vékony nők jönnek be jobban.Fogyóznak ezerrel állandóan,hogy minél vékonyabbak legyenek.Marhaság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!