Miért ilyen rossz, hogy a nők, ha vékonyak akarnak lenni, nincs melluk, ha pedig mellet akarnak, hizni kell. mindenhova. (? )
A pasik szeretnek a véznákkal "repizni", a teltebbel meg dugni.
Én nem reprezentálni akarok, hanem d..ni!:)
Általánosítani igazából nem lehet. Sok ismerősöm van, aki szerint inkább a telt jön be, de azért van bőven olyan is, mint köztük én is, akinek inkább a vékony tetszik. Na meg persze egyéb kategória.
Nekem sokkal jobban bejön egy vékony lány, kis mellekkel és fenékkel, mint egy telt. Mindkettő nőies, csak nekem valahogy nem jön be a telt, se pedig a nagy óriás mell, vagy pedig fenék.
Sőt engem egyébként sem annyira izgat a mell, összességében feleljen meg. És a kritériumom a vékonyságon van, az alakot illetően.
Izmos sem jön be, de az enyhén sportos testalak, viszont igen, itt nehéz leírni, hogy pontosan milyen, de semmiképp nem izmos és szálkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!