Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért ilyen rossz, hogy a...

Miért ilyen rossz, hogy a nők, ha vékonyak akarnak lenni, nincs melluk, ha pedig mellet akarnak, hizni kell. mindenhova. (? )

Figyelt kérdés
olyan rossz!!!!

2016. ápr. 13. 17:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A pasik szeretnek a véznákkal "repizni", a teltebbel meg dugni.

Én nem reprezentálni akarok, hanem d..ni!:)

2016. ápr. 16. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
65%

Általánosítani igazából nem lehet. Sok ismerősöm van, aki szerint inkább a telt jön be, de azért van bőven olyan is, mint köztük én is, akinek inkább a vékony tetszik. Na meg persze egyéb kategória.

Nekem sokkal jobban bejön egy vékony lány, kis mellekkel és fenékkel, mint egy telt. Mindkettő nőies, csak nekem valahogy nem jön be a telt, se pedig a nagy óriás mell, vagy pedig fenék.

Sőt engem egyébként sem annyira izgat a mell, összességében feleljen meg. És a kritériumom a vékonyságon van, az alakot illetően.

Izmos sem jön be, de az enyhén sportos testalak, viszont igen, itt nehéz leírni, hogy pontosan milyen, de semmiképp nem izmos és szálkás.

2016. ápr. 16. 14:22
 13/14 anonim ***** válasza:
55%
Igen jó dugni a teltebb is,de mindenki tudja hogy az ő szavatosságuk pár év.Mert ha fiatalon már hízásnak indult és nem érdekli se a sport,se a normális táplálkozás,akkor az csak rosszabb lesz idővel de jobb biztosan nem.Ezért csak ideig óráig jók az ilyen csajok,mert nem sokan akarnak egy tehénnel flangálni utána 20 évet,akire már lekonyul a gyík is.Míg egy sportosabb csaj szavatossága sokkal hosszabb.Ha ennek az ára az hogy kicsit kisebb a cicije,akkor az szerintem elég jó üzlet.
2016. ápr. 16. 20:04
 14/14 xs válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy kinek milyen a testfelépítése, hanem, hogy szerresse a testét vagy küzdjön egy olyanért amilyet tudna szeretni. Előbb vagy utóbb mindenki talál egy olyan párt aki az ő testalkatát tartja majd szépnek, a kis mellét, vagy a nagyot, a puha oldalát vagy éppen a kiálló medence csontot. Ezt nem lehet behatárolni, mindenki más és mást szeret.
2019. aug. 7. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!